SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MÜSİAD Yeni Yönetimi’nden Vali’ye Ziyaret

MÜSİAD Yeni Yönetimi’nden Vali’ye Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 21.01.2015 - 9:44

MÜSİAD Yeni Yönetimi’nden Vali’ye Ziyaret

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Aksaray Şubesi Başkanlığına hafta sonu yapılan Genel Kurul’da seçilen Eyup DAĞDAŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, ilk ziyaretini Vali Şeref ATAKLI’ya gerçekleştirdi. Heyet valilik ziyaretinden sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN’ ada nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hafta sonu gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul sonucunda, yeni oluşan MÜSİAD Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, İl protokolüne yönelik nezaket ziyaretlerine Vali Şeref ATAKLI ile başladı. Şube Başkanı Eyup DAĞDAŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, ziyaretlerinde Vali şeref Ataklı ile tanışarak, faaliyetleri ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede özellikle “Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yatırımları” konusu ele alındı. Yenilenebilir Enerji kaynaklarından Güneş enerjisi ile enerji üretimi üzerinde duruldu. Güneş panellerinin imalatında ki dışa bağımlılığın aşılması gerektiği konusu üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

Aksaray Valisi Şeref ATAKLI, heyet üyelerini göreve yeni seçilmelerinden dolayı tebrik ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MÜSİAD’ın yaptığı çalışma ve faaliyetlerle Türk Ekonomisine ve Sanayisine sağladığı katkıların önemli seviyeler çıktığından bahsederek, Aksaray MÜSİAD şubesi olarak, daha etkin ve verimli çalışmalar yapılması temennisinde bulundu.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyup DAĞDAŞ ise, Vali Şeref ATAKLI’ya teşekkürlerini ileterek, MÜSİAD ailesi olarak yeni dönem faaliyetlerimizi planlarken Aksaray’ın tanıtımına ve ekonomisine yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini ifade ederken, öncelikli hedeflerinin “Lojistik Merkez” çalışmaları olacağını belirtti. Bu çalışmalarda Kamu ve Özel sektör işbirliğinin önemli olduğunun altını çizdi.

MÜSİAD Şube Başkanı Eyup DAĞDAŞ ve Yönetim Kurulundan oluşan heyet, daha sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN’ı makamında ziyaret ederek, tanıştılar. Başkan Eyup DAĞDAŞ, burada yaptığı açıklamada emniyet güçlerinin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN’ı tebrik etti. Aksaray’ın gittikçe artan nüfusuyla bir çok güvenlik sorununun ortaya çıktığını ancak, Emniyet mensuplarının gayretli ve başarı çalışmaları sonucu huzur ortamının bozulmadığını vurguladı. MÜSİAD üyelerinin şehrin güvenliğine yönelik şikayet ve taleplerini dinleyerek not alan Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN, Yeni Yönetimi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021