SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mumcu’yu katledilişinin 22 yılında sevgi ile anıyoruz

Mumcu’yu katledilişinin 22 yılında sevgi ile anıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 24.01.2015 - 11:40

Mumcu’yu katledilişinin 22 yılında sevgi ile anıyoruz

CHP İl Başkanı Doğan Koşar Yaptığı yazılı açıklamada; 22 yıl önce katledildi. Gerçek katilleri hala bulunamadı. Onun anısını canlı tutmak için, katiller gereken cevabı vermek için, bizde onun gibi rüşvete, kaçakçılığa, yolsuzluğa karşı, darbe, marbe gerekçesi uydurmadan, tavizsiz mücadele etmeliyiz.

Laik, demokratik, sosyal hukuk devletinin ilelebet yaşaması için mücadele etmeliyiz. Krallık heveslilerinin heveslerini kursaklarında koymalıyız.

Bölgedeki ve ülkemizdeki sömürücülerin ve işbirlikçilerinin oyunlarına karşı uyanık olmalı ve onların oyunlarını, Mumcu gibi önleme mücadelesi vermeliyiz.

Mumcu’nun hedeflediği gibi Atatürk’ün tam bağımsızlık ilkesini hedeflemeli. Bu ilkenin önemli ayaklarından birisi olan, yurtta barış, dünyada barış amacını samimi olarak savunup komşularımızla düşmanlaşmamalıyız. Sevgili Mumcu’yu katledilişinin 22 yılında sevgi ile anıyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021