SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muhtarlar Derneğinin Yeni Yeri Hizmete Açıldı

Muhtarlar Derneğinin Yeni Yeri Hizmete Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.05.2017 - 13:22

Muhtarlar Derneğinin Yeni Yeri Hizmete Açıldı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı göreve geldiği günden beri yerel yönetimlerin temeli olan muhtarlara her fırsatta destek olmaya devam ediyor. Muhtarlara tahsis edilen modern çalışma ofisleri, bilgisayar ve yazıcıdan sonra şimdide muhtarlar derneğine şehrin merkezinde iç dizaynı ve tefrişatı yapılmış halde dernek yeri tahsis etti.

Aksaray’da vatandaşların muhtarlara ulaşımını hızlandırmak, vatandaşların hizmet alımını kolaylaştırmak ve muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sağlamak amacıyla Aksaray Belediyesi tarafından dizaynı yapılan Muhtarlar Evi düzenlenen törenle açıldı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda açılışı yapılan Muhtarlar Evi vatandaşa daha hızlı hizmet verecek.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Yazgı, Aksaray’da 48 ayrı mahalle ve muhtarı olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız faaliyetlerini yürütüyorlardı ama en önemlisi eksikliklerinden bir tanesi böyle bir yerleri yoktu. Bu nedenle belediye olarak böyle bir yerin içerisinde, şehrimizin merkezinde böyle bir noktayı değerli muhtarlarımıza vermek sureti ile bir çalışma yaptık. Bugün de açılışını yaptık. Buradaki amacımız, muhtarlarımızın bir arada, birlikte, dert, sorun ve sıkıntılarını birlikte paylaşmalarını sağlamak. Vatandaşların hizmet alımını kolaylaştırmak. İçerisinde toplantı salonu, kafeteryası, lavabosu, başkan odası mevcut. Her gelen misafire kucak açacakları bir nokta oldu. Hem belediyemiz hem de muhtarlarımızın ortak amacı halkımıza hizmet etmek.” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ise Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah köy muhtarı arkadaşlarımız da derneğimize üye olmaları halinde burada muhtarlar olarak hizmet vereceğiz. Zaten bütün muhtar arkadaşlarımızın yeri var. Bizim burası dernek olarak kullanılacak ve misafirlerimizi ağırlayacağız. Vatandaşlarımıza da buradan hizmet verebileceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları ve muhtarlarla birlikte muhtarlar evinin açılış kurdelesi kesildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021