SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muhtaçlara Soba Yardımı

Muhtaçlara Soba Yardımı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.11.2017 - 10:22

Muhtaçlara Soba Yardımı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği, il genelinde önceden tespit edilmiş ailelere dağıtılmak üzere soba kampanyası başlattı. Dernek başkanı Önder Özkan, 50 aile ile başlanan soba yardımının, bağışların devam etmesi halinde devam edebileceğini belirtti. Kampanyanın İHHAKSARAY adlı sanal medya adreslerinden duyurulmasıyla kısa zamanda bağış ve aynı oranda talep gelmeye başladığını kaydeden Özkan, ilimizde gerçek ihtiyaç sahiplerini kamu kurumlarıyla yürüttükleri projeler ve işbirliği içinde tespit etmeye çalıştıklarını, bu bağlamda hayırseverlerin destekleriyle satın alınan sobaların yerlerine ulaştırıldığını ifade etti.

Bir kuzine sobanın 200TL olduğu kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverlerin, derneğin Kuveyttürk Aksaray Merkez Şube, Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği adlı, TR68 0020 5000 0910 5070 2000 01 nolu hesabına‘’Soba Yardımı’’ açıklaması ile bağış yapabilecekleri belirtildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021