SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mühendislik Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim

Mühendislik Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 9:26

Mühendislik Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı, uygulamalı bir seminer gerçekleştirdi.

Isı, ses ve su yalıtımı sağlamak için kullanılan Sandviç Panellerin anlatıldığı seminer, öğrencilerin bilgi ve deneyimlerini arttırmak, teorik bilgiyi pratiğe dökebilmek için gerçekleştirildi. “Sandviç Panellerin Özellikleri ve Kullanım Alanları” isimli uygulamalı seminer, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Etkinlikte, özel bir şirketin yetkilileri, kullanılan sisteme ve uygulama alanlarına ilişkin detaylı bilgiler verdi. Şirket mühendisleri, düzenlenen seminerde üretim çeşitliliği hususuna ve kullanılan sistemin ekonomik boyutuna dair de açıklamalar yaptı.

Teorik anlatımların ardından, Fakülte bahçesinde, çelik konstrüksiyon üzerine kaplama yapıldı ve panel montajının incelikleri uygulamalı olarak gösterildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021