SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muhasebe Birimi Türkiye 1.si oldu

Muhasebe Birimi Türkiye 1.si oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 03.03.2017 - 16:19

Muhasebe Birimi Türkiye 1.si oldu

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı olarak hizmet vermekte olan, Muhasebe Birimi, 2016 mali yılı hesap kapanışı ve 2017 mali yılı hesap açılışında Türkiye 1.si oldu.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna bağlı hastanelerde, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Muhasebe Biriminin 2016 mali kapanışı ve 2017 mali yılı açılışında Türkiye 1.si olarak gerçekleştirdiğini, Aksaray’ın ardından Yozgat’ın 2., Kırşehir’in 3 ve Ağrı’nın 4 olduğunu söyledi.

Durgut; gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı Aksaray Kamu Hastaneleri Birliğinin ve bağlık sağlık tesislerinin Mali Ekibi başta olmak üzere, Muhasebe Yetkilisi Emin Başaran ve Muhasebe Yetkilisi Yardımcısı Abdi Ayhan ve muhasebe birimi çalışanları ile bağlı sağlık tesislerinin yönetici ve idarecilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021