SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muharrem İnce Aksaray’da

Muharrem İnce Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 18.03.2017 - 18:41

Muharrem İnce Aksaray’da

CHP 16 Nisan’da yapılacak Referanduma ciddi biçimde çalışırken, CHP’nin etkin isimlerinden Muharrem İnce bugün Aksaray’a geldi.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Aksaray mitinginde coşkulu bir kalabalığa seslenirken, AKP’yi de eleştirdi. İnce; “Aksaray’ı kutlamaya geldim. Havaalanı olmamasına rağmen 8 tane havaalanı var. Kara Treni dahi olmazken, hızlı treni oldu” dedi.
Aksaray 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen mitingde Muharrem İnce’ye CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bursa Milletvekili Mehmet Göker, Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Niğde 24. Dönem Milletvekili Doğan Şafak eşlik etti.
Aksaray’da 16 Nisan’da yapılacak olan referandumu da değerlendiren İnce; “Binali Yıldırım diyor ki, ‘evet çıkarsa terörü bitireceğiz. Evet çıkarsa ekonomi düzelecek. Evet çıkarsa daha mutlu daha güçlü bir Türkiye olacak’ Onlara Aksaray’dan sesleniyorum; soru bir, bunların hangi maddesine evet dersek terör bitecek? Söz bende ‘evet’ diyeceğim tamam. Ama bana anlatın bakayım. Soru iki, hangi maddeye ‘evet’ dersek ekonomi düzelecek, Türkiye güçlenecek? Ben okudum göremedim. Böyle bir madde yok. Terörü bitirecektiniz de her gün çocuklarımız şehit olurken 15 yıldır neredeydiniz? Niye bitirmediniz? Kim engel oldu sana? Binali Yıldırım mı engel oldu? Genelkurmay Başkanı mı engel oldu. Meydanlara çıkıp ta, evet birinci madde şu, ikinci madde şu, üçüncü madde şu diyebiliyor musunuz? Hayır, peki ne diyor? HDP hayır diyormuş, PKK hayır diyormuş, FETÖ hayır diyormuş, CHP hayır diyormuş. Ben televizyonda, gazetede FETÖ’nün hayır dediğini görmedim. Gören var mı? Peki bunlar nereden biliyor? Değişecek 18 Maddenin bir tanesinde bile terörle ilgili açıklama yok. 18 Maddeyi vatandaşa anlatsanız Vallahi Billahi de %1 bile evet çıkmaz”
“Gazilik Ünvanı İçin 1 Şartım Var!!!”
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Aksaray’da düzenlenen mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gazilik unvanı verileceği yolunda duyumlar aldığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gazilik unvanı verileceği yolunda duyum aldığının altını çizen Muharrem İnce, şu ifadelere yer verdi; “Bakın değerli Aksaraylılar bir şeyler duyuyorum. Gazi unvanı vereceklermiş şimdi. Kendisini Atatürk gibi görüyor. Ama Gazi unvanını vermeden önce madalya vermeniz lazım. Gazi unvanını FETÖ ile mücadele ettiği için verilecekmiş. Önce FETÖ’ye hizmetinden dolayı madalya verin, sonra beygirin sırtından düştüğü için gazi unvanını verin. Önce ne istediniz de vermedim dediği için, önce Rabbim beni affetsin dediği için, önce FETÖ’cüleri general yaptığı için, emniyet müdürü yaptığı için, hakim yaptığı için, ülkeyi parsel, parsel sattığı için önce madalya verin, sonra beygirin sırtından düştüğü için gazilik unvanı verilmeli.”
“Sandıkta Açık Oy Kullanan Milletvekili FETÖcüdür”
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Mecliste gerçekleşen Anayasa oylaması ile ilgili çarpıcı açıklama da bulundu. İnce yaptığı açıklama da şu ifadeye yer verdi; “Şimdi siz sandığa gittiniz oy kullanacaksınız. Siz oyunuzu açıktan kullanmak istiyorum desenizde size açıktan oy kullandırmazlar. Çünkü yasak. Ben mecliste oyumu kabinde kullandım. Anayasa maddesindeki gibi gizli kullandım. Neden kendimden şüphem mi var? Hayır. Benim ne oy vereceğimi herkes biliyor. Ama mecliste bazı milletvekilleri açık kullandı. Neden? Çünkü kendisini ispat etmesi için açıktan oy kullandı. Açıktan oy kullanan milletvekillerinin abdestlerinden şüphesi var. İşte o açıktan oy kullanan milletvekili FETÖcüdür.”
“Pensilvanya Cami mi de Başınızı Kapattınız?”
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Pensilvanya’da FETÖ Örgüt lideri Fetullah Gülen’le resim çektiren kadın milletvekillerini eleştirerek şu sözlere yer verdi; “Şimdi meydana bakıyorum saçı açık bayan da var, kapalı olan da var. Aynı benim ailem gibi. Benim ailemin de yarısının başı açık, yarısının kapalı. Ama başı açık kadınlarda başını zaman zaman bazı yerlerde kapatır. Nerelerde? Camilerde, mevlütlerde, Kur-an’ı Kerim okunurken, mezarlıkta, cenazelerde. Şimdi soruyorum; Pensilvanya Cami mi de başınızı kapattınız? Bize diyorlar ki; Atatürk’ün partisi ile FETÖ el ele, bende Aksaray’dan diyorum ki; Hadi Oradan. Bugün ülkemizde Camilerde 5 vakit ezan okunuyorsa, Bayrağımız dalgalanıyorsa bunun en büyük esere Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz içindir.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021