SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muharip Gaziler Derneği’nden İl Başkanı Altınsoy’a Ziyaret

Muharip Gaziler Derneği’nden İl Başkanı Altınsoy’a Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 03.11.2017 - 14:27

Muharip Gaziler Derneği’nden İl Başkanı Altınsoy’a Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Mustafa Dağ ile Kıbrıs ve Kore Muharip Gazilerinden oluşan heyet, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’u makamında ziyaret etti.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile bir süre sohbet eden Şube Başkanı Mustafa Dağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Altınsoy, “Derneğinizin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için canlarını hiçe sayan kahraman gazilerimize verdiğiniz desteğin yanındayız. Şahsınızda kahraman şehitlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı, Gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim onurumuz, gururumuzdur. Ak Parti Hükümeti olarak imkanlar dahilinde ihtiyaçlarınızı karşılamaya ve isteklerinizi yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021