SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muhammet Gümüşsoy Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Muhammet Gümüşsoy Belediye Başkan Aday Adayı oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 12.11.2018 - 18:50

Muhammet Gümüşsoy Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muhammet Gümüşsoy Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
Ak Parti Aksaray il Başkanı Hüseyin Altınsoy tarafından rozeti takılarak ve evraklarını teslim ederek Aksaray Belediye Başkan aday adaylığına resmen müracaat etti.
Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muhammet Gümüşsoy, yaptığı açıklamada; Farklı kültür ve medeniyetlerde tanık olduğum şehircilik bağlamında şehrimize katkıda bulunacak çalışmaları şehrimize kazandırabilmek umudu ve aşkı ile Aksaray belediye başkanı aday adayı olarak huzurlarınızda olmaktan gurur duyuyorum.

Partimizin kurulduğu günden beri çeşitli kademelerinde görev ve yöneticilik yapan bir babanın oğlu olarak, genç ve dinamik bir ekiple bu tecrübenin bir araya getirerek yaşadığımız bu güzel şehri ülkemiz standartlarına yükseltmek istiyoruz.

Şehrimiz hepimizin evidir. Biz evimizin daha güzel, ev sakinlerinin de daha mutlu, geleceğe daha umutla bakan bireyler olması arzusundayız.

Katılımcı ve herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim anlayışı bizim en temel şiarımızdır.

Nereden geldiğini hiç bir zaman unutmayan, davasına ve milletine bağlı, iç çekişmelerin odağında kalmak veya bir parçası olmak yerine, liderinin hizmet prensiplerine ve halkının refahına kafa yoran bir anlayışla çıktığımız bu yolda her şeyin daha güzel olacağına inancımız tamdır.

Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor, diğer aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021