SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Miniklerden Anlamlı ‘Kadınlar Günü’ Kutlaması

Miniklerden Anlamlı ‘Kadınlar Günü’ Kutlaması

A - +

Aksaray Haberleri - 08.03.2018 - 16:55

Miniklerden Anlamlı ‘Kadınlar Günü’ Kutlaması

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından Cumartesi pazarında kurulan “Hanımeli Pazarı”nın açılış törenine katılan Özel Aksaray OSB Kreş ve Gündüz Bakımevinde kalan miniklerden Belediye Başkanı eşi Hasibe Yazgı’ya anlamlı Kadınlar Günü kutlaması geldi.

Özel Aksaray OSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Şeyda Bozkurt ve Müdür Yardımcısı Gülcan Tekerbaş eşliğinde açılışa gelen minik misafirler, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı’yı ziyaret ettiler. Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Hasibe Yazgı’nın Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

Belediye Başkanı eşi Hasibe Yazgı, sürpriz kutlamadan dolayı çocuklara ve öğretmenlere teşekkür etti. Bu günü özel kılan nedenlerden birinin çocuklar tarafından hatırlanmak olduğunu ifade etti. Hasibe Yazgı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili olarak “Başta şehit anaları olmak üzere ülkemizdeki cefakâr ve fedakâr tüm kadınların gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021