SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milli Şairimiz M.Akif Ersoy’u Anma Programı

Milli Şairimiz M.Akif Ersoy’u Anma Programı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.12.2018 - 18:12

Milli Şairimiz M.Akif Ersoy’u Anma Programı

İl Başkanımız Av. Mustafa Çölkesen, Belediye Başkan Adayımız Sefer Alkan, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Muhsin Arslan ve Ocak Teşkilat Mensuplarımız, İl Kadın Kolları Başkanımız Nermin Fidan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu-Sen İl Temsilcisi Taner Kara, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi A.Adaylarımız, çok sayıda Aksaray’lı vatandaşımız ve basınımızın güzide mensuplarının katılımlarıyla bugün İl Teşkilat binamızda İl Kadın Kolları Başkanlığımızca Milli Şairimiz, İstiklâl Marşımızın Yazarı M.Akif Eroy’un vefatının 82. Yıldönümü münasebetiyle ASÜ Akademisyenlerinden Dr. Bilgen Taşdoğan, Dr. Tahsin Yıldırım ve Öğr. Görevlisi Ercüment Sarıay’ın sunumlarıyla anma proğramı düzenlenmiştir.

Merhum Milli Şairimiz M.Akif Ersoy’a Yüce Allah’tan rahmet, Büyük Türk Milletine kazandırdığı eserlerden dolayı kendisini saygıyla, minnetle ve şükranla anıyor, bu güzel proğramın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021