SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milli Heyecan Aksaray’da Yaşanacak

Milli Heyecan Aksaray’da Yaşanacak

A - +

Aksaray Haberleri - 08.12.2017 - 14:38

Milli Heyecan Aksaray’da Yaşanacak

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takımlar As Başkanı Hakan Gümüşsoy, Vali Aykut Pekmezi ziyaret ederek Ocak ayında Aksaray’da Yapılacak Hentbol Milli Takımı maçları için fikir alış-verişinde bulundu.

A Milli Erkek Hentbol takımımızın 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemelerinde 5. grupta, 4 Ocak 2018’ de Hollanda, 14 Ocak 2018’ de Yunanistan A Milli takımları ile oynayacağı maçların Aksaray’ımız da Hasandağı Spor Salonunda yapılacağını belirten Gümüşsoy; “Valimiz Aykut Pekmez’in önderliğinde uzun uğraşlarımızın sonucunda milli maçlarımızı Aksaray’da yaşayacağız. A Milli Takımımızın ay sonuna doğru Aksaray’da kampa girecek. Hasandağı Spor Salonu’ndaki eksiklerini kısa zamanda tamamlayarak Aksaray olarak milli heyecana hep birlikte sahip çıkacağız” dedi. Gümüşsoy, başta Valimiz Aykut Pekmez ve Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, Aksaraylıları maçlarda Milli Takıma desteğe çağırdı.

Vali Pekmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aksaray için ve Milli Takım için yaptığı çalışmalardan ötürü Gümüşsoy a teşekkür ederek A Milli Erkek Hentbol takımımıza maçlarında başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021