SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milli Eğitim Müdürlüğüne Geçici işçi alınacaktır

Milli Eğitim Müdürlüğüne Geçici işçi alınacaktır

A - +

Aksaray Haberleri - 21.10.2015 - 16:48

Milli Eğitim Müdürlüğüne Geçici işçi alınacaktır

Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenlenmektedir.

Bu bağlamda; İl Müdürlüğümüzce, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Merkez ve Merkeze Bağlı Belde ve Köy Okulları ile Ağaçören, Sarıyahşi, Ortaköy, Eskil, Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin İlçe Merkez ve İlçe Merkezlerine bağlı belde ve köy okullarda, Bakım Onarım ve Temizlik işlerinin yapılmasına yönelik Toplum Yararına Program düzenlenecektir.

09.11.2015 – 29.04.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toplum Yararına Programa başvurular Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 19.10.2015 – 28.10.2015 tarihleri arasında şahsen yapılacak olup, başvuruların belirlenen katılımcı sayısından fazla olması durumunda katılımcılar noter kurası ile belirlenecektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021