SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Aksaray’da

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 29.06.2019 - 8:56

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Aksaray’da

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları’ programı kapsamında Aksaray’a geldi. Vali Ali Mantı tarafından karşılanan Bakan Selçuk Aksaray ziyaretine Zeytin Dalı Harekat bölgesinde, terör örgütü PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen piyade uzman onbaşı Mikail Candan’ın Aksaray’ın Bağlıkaya Beldesindeki ailesini ziyaret ederek başladı.

Şehit Candan’ın babası Raşit, Annesi Ümüş ve yakınları ile görüşen Bakan Selçuk Şehit Mikail Candan’a Allahtan rahmet dileyerek taziyede bulundu.

Bakan Ziya Selçuk Aksaray’da hayırseverler, iş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Ağaçlı Tesislerindeki programda Aksaray’da eğitim alanında yaptırdıkları okul ve diğer tesislerle önemli destek veren hayırseverlere teşekkür belgesi takdim etti.

Bakan Ziya Selçuk daha sonra Aksaray Valiliğini ziyaret etti. Vali Ali Mantı ile görüşen Bakan Selçuk Aksaray Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha sonra Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda ‘Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları’ programı kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Rektör Prof.Dr. Yusuf Şahin’i ziyareti ardından Üniversite Kampüsü içerisinde bulunan anaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Selçuk daha sonra Aksaray’dan uğurlandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021