SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekillerinden Başkan Yazgı ve Projelerine Tam Destek

Milletvekillerinden Başkan Yazgı ve Projelerine Tam Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 21.09.2016 - 14:35

Milletvekillerinden Başkan Yazgı ve Projelerine Tam Destek

Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti Aksaray Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan azmi milli projesini yerinde incelediler.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile birlikte Azmi Milli Çevre Düzenleme ve Otopark Projesi Çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yazgı, Vekiller Aydoğdu ve Serdengeçti’ye proje hakkında detaylı bilgi verdi.

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU “AKSARAY’IN GEÇMİŞİNİ GELECEĞİ İLE BURADA BULUŞTURACAĞIZ”

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Başkan Yazgı’nın bu proje ile geçmişle geleceği buluşturduğuna dikkat çekerek şunları söyledi “ Azmi Milli sadece Aksaray için değil Türkiye için çok önemli bir yer. Çünkü Cumhuriyet tarihinin ön sözü diyebiliriz. Cumhuriyetin kurduğu ilk şirketlerden. İsmi de çok anlamlı. Milli azim. Azmi Milli. Milli kararlılık. Milletin azmi kararı anlamında bir şirket olarak kurulmuş. Cumhuriyetin ruhuna, yapısına, geçmişine, Kurtuluş Savaşının anlamına uygun. Diyebiliriz ki Aksaray’ın ruhu aslında bu. Aksaray’ın son yüz yıllık bir ruhu Somuncu baba, Ulu cami ise ruhunun bir başka ayağı da burası.

Belediyemiz buraya şimdi farklı bir proje geliştiriyor. Ne yapıyor? Milletin geleceği ve istikbali olan çocukların burada vakit geçireceği, çocukların hafızasına Azmi Millînin ismini bıraksak yeter diye düşünüyorum ben. Belediyemizin burayı çocuklara tahsis etmesinden dolayı Başkanımızı tebrik ediyor ve ayrıca kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki Mart Nisan ayları gibi projenin biteceğini düşünüyoruz. Bu Projenin altı otopark olacak ama üstü beni daha çok sevindirdi. Çocuk oyun alanı olacak. Aksaray’ın geçmişini Aksaray’ın geleceği ile buluşturacağız burada. Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SERDENGEÇTİ “ BAŞKANIMIZA HER KONUDA DESTEKÇİYİZ”

Milletvekili Mustafa Serdengeçti’de açıklamasında “Bugün belediye başkanımız ve milletvekilimizle birlikte belediyemizin yaptığı projeleri yerinde görmek için bir program düzenledik. Başkanımızın yapacağı ve yaptığı projeleri yerinde görmek istedik. Bu projelerin en kısa sürede bitmesi için belediye başkanımız bir gayret içerisinde. Bende bu projelerin Aksaray’a çok şey kazandıracağını düşünüyorum. Öncelikle Aksaray’ın içerisinde şehir içindeki trafiğin büyük bir sorun olduğu bilinmekteydi. Belediye Başkanımız şehrin girişlerine geniş ve kapalı otoparklar yapıyor. Eski terminalin olduğu yerde ve Azmi Milli’de de otopark çalışması var. Projenin üst kısımlarını da farklı şekilde değerlendiriyor. Eski terminalin üstünde İşhanları yapmış ama burayı da şehri ferahlatacak bir şekilde. Çocuk oyun parkı haline getiriyor. Belediye başkanımızın bu ve bunun gibi başka güzel projeleri de var. İnşallah bunlar hayata geçtiğinde Aksaray’ımız güzel bir metropol kent havasına bürünecek. Kendisine her konuda destekçiyiz. Başkanımızı destekliyoruz ve başarılar diliyoruz. Burada emeği geçenlere Aksaray adına teşekkür ediyoruz” Dedi.

Başkan Yazgı ise “ Bende değerli vekillerime teşekkür ediyorum.

Vekilimizin de bahsettiği gibi Azmi Milli projemizi otopark olarak tamamladıktan sonra inşallah üstüne de çocuklarımızın çok güzel vakit geçirecekleri bir alan oluşturacağız. O nedenle burasını bir kültür adası yaparak şehrimize kazandırmayı düşünüyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza bende teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede buraları yapıp halkımızın istifadesine sunacağız” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021