SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Serdengeçti’nin “Yarıyıl Tatili” Mesajı

Milletvekili Serdengeçti’nin “Yarıyıl Tatili” Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.01.2018 - 9:43

Milletvekili Serdengeçti’nin “Yarıyıl Tatili” Mesajı

Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTİ; 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamladığımız bu günde Aksarayımız’da 420 okulumuzda 75 bin 336 öğrencimiz karnesini alıyor. İlim öğrenmenin ibadet sayıldığı bir medeniyetin mensupları olarak eğitim ve eğitimciler bizler için çok önemlidir. Hiç şüphesiz ki ülkemiz muassır medeniyetler seviyesine eğitim ile çıkacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle bugün karnelerini alan sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Zorlu bir eğitim öğretim yılının ilk dönemini büyük fedakarlıklarla geride bırakan velilerimizin, öğrencilerinden bekledikleri başarıyı görmelerini temenni ediyorum.
Sevgili yavrularımızın yetişmesinde büyük bir özveri ile çalışan değerli öğretmenlerimize ve eğitim camiasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diler, ikinci yarıyılda eğitim alanında başarılarımızın artarak devam etmesini umut ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021