SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Serdengeçti’den Miraç Kandili mesajı

Milletvekili Serdengeçti’den Miraç Kandili mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 21.04.2017 - 16:12

Milletvekili Serdengeçti’den Miraç Kandili mesajı

Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTİ yaptığı açıklamada; Miraç, Recep ayının 27. Gecesinde alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in Yüce Yaradan’ın sonsuz kudretini temaşa etmesi için önce Mescid-i Aksa’ya oradanda semaya yaptırılan hikmetli yolculuktur.
Bu mübarek gecede Rabbimiz Peygamber Efendimiz (Sav) aracılığı ile insanlık aleminin ebedi kurtuluşu için imandan sonra en büyük hakikat olan namaz nimetini bizlere bahşetmiştir. Kalbimizden kin, nefret ve hasetlik duygularını çıkarmamızı istemiş, iyilik, yardımlaşma ve merhamet duyguları ile yaşamamızı emretmiştir. Rabbimiz bizlere iyilik yardımlaşma ve merhamet duygularını kalbimize işlememizin bizleri “esfel-i safilinden” “ahseni takvime” çıkaracağının müjdesini bu kutlu gecede vermiştir.
Bizler bu kutlu yolculukta Rabbimizin vermiş olduğu mesajları idrak etmeli ve bu mübarek geceyi bir fırsat bilerek ailemizden başlayarak komşularımız yakınlarımız ve bütün insanlığa karşı kalbimizde sevgi hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu pazar Müslüman alemi olarak idrak edeceğimiz Miraç kandilimizin, tüm İslam âlemi ve aziz hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021