SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Serdengeçti Tıp Bayramı’nı Kutladı

Milletvekili Serdengeçti Tıp Bayramı’nı Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.03.2016 - 10:49

Milletvekili Serdengeçti Tıp Bayramı’nı Kutladı

AK Parti Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, tüm hekimler başta olmak üzere sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı, tıp fakültelerinde görevli akademisyenlerimizi en içten duygularımla tebrik ediyorum.
Sağlık çalışanlarımızın zaman mefhumu olmaksızın bütün gayretiyle, tüm vatandaşlara vaktinde, kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve halkın sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak gibi kutsi bir vazifeleri vardır.
Ülkemizin sağlık alanında yakaladığı uluslararası başarılar ve gerçekleştirdiği ilkler, bize bu alanda sürekli artan bir itibar kazandırmıştır. Hiç şüphesiz ki ülke olarak elde edilen bu başarılar, sağlık çalışanlarımızın ve hükümetimizin başarısıdır.
Geçtiğimiz 14 yıl boyunca, sağlık alanında büyük gelişmeler kaydeden hükümetimiz, sağlık çalışanlarını ve hastaları da kapsayan çalışmalar yapmaktadır.
Sağlık çalışanlarımızın yaşadığı fiziksel ve sözlü şiddetin önüne geçmek için Sağlık Bakanlığımız yeni düzenlemeler getirmektedir. Bu düzenlemelere göre, sağlık çalışanlarına fiziksel ve sözlü şiddet uygulayanların tutuklanması kolaylaştıracak. ‘2 yıldan az cezalardaki tutuklama yapamama’ düzenlemesi kaldırılacak. Böylece 2 yıldan az olan cezalarda da şiddet uygulayanlar tutuklanabilecek. Ayrıca Türk Ceza Kanunu 100. Maddesinde yapılacak değişiklikle sağlık çalışanlarına yönelik tehdit ve hakaret suçları da tutuklama nedeni sayılacak. Bu gibi çalışmalar ile İnsanların derdiyle dertlenen sağlık çalışanlarımızın en iyi şekilde hizmet verebilmesi için onların her türlü haklarının takipçisiyiz.
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile görevini ifa eden hekimlerimizin, Tıp Fakültesinde görev yapan akademisyenlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir hekim olarak kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021