SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Serdengeçti oyunu kullandı

Milletvekili Serdengeçti oyunu kullandı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2017 - 12:46

Milletvekili Serdengeçti oyunu kullandı

Aksaray Milletvekili Doç.Dr. Mustafa Serdengeçti oyunu kullandı.
Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliği için halk oylamasında, milletvekilliği yaptığı Aksaray’da Milletvekili Doç.Dr. Mustafa Serdengeçti oyunu kullandı.
Bahçeli mahallesinde bulunan Meliha Zekai Dalkılıç İlkokulunda, oy kullanan Milletvekili Doç.Dr. Mustafa Serdengeçti, “16 Nisan halk oylaması sıradan bir oylama değil. Cumhuriyet tarihimizde birçok parlamenter sisteme yönelik oylamalarımız olmuştur. Bu arada bazı halk oylamaları da yaptık. Ama bu halk oylaması artık Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni yönetim sisteminin bir değişim-dönüşüm tercihidir. Bu değişim dönüşüm tercihinde inanıyorum ki halkımız süratle çok daha hızlı bir kalkınmanın, adeta sıçramanın yolunu açmaya inşallah karar verecektir. Biz Gazi Mustafa Kemal’in muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefini yakalamak için, alışılmışın dışında bir tercih yapmamız lazım.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021