SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Serdengeçti ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Milletvekili Serdengeçti ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.03.2017 - 15:13

Milletvekili Serdengeçti ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Aksaray Milletvekili Doç.Dr. Mustafa Serdengeçti; Dünyanın yaratıldığı günden bugüne kadar gönüllerde müstesna bir yere sahip olan kadınlarımız insanlık ailesinin temelidir. Merhamet ve şefkat sembolü kadınlarımız Yüce Allah‘ın gönderdiği emanetlerdir. Peygamber Efendimiz (sav)’in buyurdukları gibi “Her kadın, bir erkeğin ya kızıdır ya kardeşidir yahut hanımı ya da annesidir”. Medeniyetimizde kadınlarımızın çok önemli bir yeri vardır. Kadına büyük değer veren bir peygamberin ümmeti olarak kadın haklarını gözetmeliyiz. Kadın onurunun insanlık onuru olduğunun idrakinde olmalıyız.

15 Yıllık süreçte Hükümetlerimiz, kadına şiddetin önüne geçmek için ciddi çalışmalar içerisinde olmuştur bu çalışmaları ‘’kadına karşı yapılan ayrımcılık ırkçılıktan beterdir” düsturu ile yapmıştır. Kadınlarımızı askeri, siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda medeniyetimizin gerektirdiği şekilde i toplum içerisinde hak ettikleri yerlerde olmalarını sağlıyor, hak ve özgürlüklerini anayasal güvence altına alıyoruz.

Güçlü Türkiye’nin inşasında ve 2023 vizyonunun hayata geçmesinde kahraman kadınlarımızın emeklerinin büyük olacağını temenni ediyor, başta İslam coğrafyamızda yaşayan kadınlarımız olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021