SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Serdengeçti; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Milletvekili Serdengeçti; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.01.2018 - 10:33

Milletvekili Serdengeçti; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTI; Toplumun haber alma ve düşüncelerini özgür bir biçimde ifade edebilmesi için basın etkili bir araçtır.
Basın demokrasinin temel hak ve özgürlüklerin sigortasıdır. Basın özgürlüğünün olmadığı ülkelerde toplumun özgür düşüncesi kısıtlanır.
Basın mensubu arkadaşlarımız zaman mefhumu olmaksızın hertürlü hava şartlarında ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında zor şartlarda bizlere haber ulaştırmak adına görev yapmaktadır.
En yakın zamanda hain fetö terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını bizlere ulaştırmak için bütün basın mensubu arkadaşlarımız mermilerin gölgesinde görevlerini yerine getmişlerdir. Basın mensubu arkadaşlarımızın o karanlık gecede bu azimli çalışmaları neticesinde Aziz milletimiz kahramanca hainlere dur demişlerdir.
Bu sebeple ülkemizde şeffaf ve hakkaniyetle görev yapan basın mensubu arkadaşlarımıza milletimizin her bir ferdinin minnet borcu vardır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor, sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021