SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Palta “Vatandaşımız İstikrardan Yana”

Milletvekili Palta “Vatandaşımız İstikrardan Yana”

A - +

Aksaray Haberleri - 26.08.2015 - 8:56

Milletvekili Palta “Vatandaşımız İstikrardan Yana”

Her fırsatta vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir arada olamaya gayret eden Aksaray Milletvekili Nevzat PALTA Kapalıçarşı esnaflarını ziyaret ederek sohbet etti. Oldukça neşeli konuşmalara sahne olan ziyaret esnasında esnaflarımız gerek ülkemizle ilgili genel konulara gerekse kendileri ile ilgili meselelere değinerek düşüncelerini paylaştılar. Ülkemizde istikrar ve güven ortamının yeniden tesisi için desteklerini açıkça paylaşan esnaflarımız; bu krizin gerçekleşecek seçimle birlikte son bulacağına inandıklarını söylediler.

“Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı birebir dinlemek, Ülkemiz ve Aksaray’a dair her şeyi onlarla istişare etmek muhakkak ki bizim içinde çok önemlidir” diyen Nevzat PALTA “07 Haziran seçimleri ile başlayan Hükümet kurma sürecinde Ak Parti üzerinde bulunan sorumluluğun bilinci ile çok hassas ve fedakâr davranmıştır, bu ziyaretlerimizde milletimizin de bunun farkında olduğunu görmek beni ayrıca memnun etmiştir” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021