SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Palta Esnafı Ziyaret Etti

Milletvekili Palta Esnafı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 24.08.2015 - 18:59

Milletvekili Palta Esnafı Ziyaret Etti

“Esnafımız İstikrar ve Güven İstiyor” dedi.
Her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelmeye doğrudan iletişim kurmaya gayret eden Aksaray Milletvekili Nevzat PALTA, bu kapsamda Eski Sanayii Caddesi ve Bankalar Caddesi Esnafını ziyaret etti. Ziyaret ettiği her esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi karşılanan Nevzat PALTA ’ya Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir KARATAY, Merkez İlçe Başkanı Ömer GİZLENCİ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Vatandaşlarımız, son zamanlarda yaşanan hadiselerle birlikte, 13 yıldır sürdürülen güven ve huzur ortamının öneminin daha iyi anlaşıldığını ve yaşanan bu olumsuzlukların bir an evvel sona ererek, ülkemizin yeniden istikrar ve güven ortamı içerisinde yönetilmesini temenni ettiklerini paylaştılar. İstikrar ve huzurun tesisi için Hükümete olan güvenlerini ve desteklerini bir kez daha paylaşan esnaflarımız, bu desteğin artarak devam edeceğini söylediler.

Kendisine gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini ifade eden Nevzat PALTA; “küçük büyük demeden ekonomimizin temel taşı olan esnaflarımızla olan buluşmalarımız her zaman devam edecek, Aksarayımızın geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021