SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Erel, Polis Haftasını Kutladı

Milletvekili Erel, Polis Haftasını Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 08.04.2019 - 11:55

Milletvekili Erel, Polis Haftasını Kutladı

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel yaptığı açıklamada; Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatımız 174 yıldır hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumaktadır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, halen görevi başında bulunan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar çalışanlarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021