SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili EREL, Ortaköy ve Eskil ’lilerin mağduriyetlerini dile getirdi

Milletvekili EREL, Ortaköy ve Eskil ’lilerin mağduriyetlerini dile getirdi

A - +

Aksaray Haberleri - 31.10.2019 - 17:30

Milletvekili EREL, Ortaköy ve Eskil ’lilerin mağduriyetlerini dile getirdi

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan EREL, TBMM Genel Kurulda yapmış olduğu konuşmada Ortaköy ve Eskil ’lilerin mağduriyetlerini dile getirdi.

EREL yapmış olduğu konuşmada;

“Aksaray ilimizde toplulaştırma işlemi yapılmıştır. Toplulaştırma işlemi maalesef amacına uygun bir şekilde gerçekleştirilmemiştir. Ortaköy ilçemizin Gökler, Sarıkaraman, Çiftevi köyleri başta olmak üzere yapılan çalışmalar son kez askıya çıkarılmadan tescil için tapuya gönderilmiştir. Ortaköylü hemşehrilerimiz bu konuda mağdurdurlar.

Yine, Eskil ilçemizde hazine taşınmazları 500 dönüm civarında satışa çıkarılmaktadır. Yıllarca ecrimisil ödeyerek bu taşınmazları kullanan fakir çiftçilerimiz bu kadar büyüklükteki taşınmazı alabilecek maddi güce sahip değildirler. Bu tür taşınmazların en azından 25-30 dönüm hâlinde satışa sunulması çiftçilerimizin, fakir çiftçilerimizin toprak sahibi olmasına vesile olacaktır. Yetkilileri buradan bir kez daha göreve davet ediyorum.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021