SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu’nun, Mevlid Kandili Mesajı

Milletvekili Aydoğdu’nun, Mevlid Kandili Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.11.2018 - 13:33

Milletvekili Aydoğdu’nun, Mevlid Kandili Mesajı

Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU; “Bugün âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz (Sav) in dünyaya teşrif ettiği Rebi-ül Evvel ayının 12. Gecesine yani Mevlid kandiline ulaşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği bu mübarek günden sonra insanlık tarihine, cehaletin yerine bilgi ve hikmet, zulmün yerine hak ve adalet gelmişti.

Bugün dünyayı kasıp kavuran ve insanlığı zulmete düşüren, buhranlar yaşatan, zulüm, gözyaşı, sefalet; hep O’nun (Sav) getirdiği ilahi mesajlardan uzak kalmamız sebebiyledir.

Beşeriyet, O’nu yeniden keşfettiğinde, karanlıktan kurtulup aydınlık ufuklara ulaşacak, dünyanın zilletinden ahiretin azabından kurtulup eşrefi mahlûkat olacaktır.

Bu mübarek gecede Rahmet Peygamberinin gönderiliş hikmetini bir kere daha tefekkür ederek yediden yetmişe O’na olan sevgimizi, saygımızı yeniden gözden geçirip, Kuran’la ve Sevgili Peygamberimizin sünneti ile buluşalım. Bu mübarek gecede peygamber efendimiz (sav)’e binlerce kez salat ve selam olsun.

Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021