SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu “Sultanhanı Bizim Nazarımızda İlçedir”

Milletvekili Aydoğdu “Sultanhanı Bizim Nazarımızda İlçedir”

A - +

Aksaray Haberleri - 01.02.2017 - 11:02

Milletvekili Aydoğdu “Sultanhanı Bizim Nazarımızda İlçedir”

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’ni (AGYC) ziyaret etti. Kamuoyunun, gazetelerle başladığına dikkat çekerek, “Basın mensupları bizlerin sesidir. Ayrıca basının kanaati, önerileri, eleştiri ve tenkitleri bizim için çoğu zaman yönlendirici, çoğu zaman ise uyarıcı olmuştur” ifadelerini kullanan Aydoğdu gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

AGYC Başkanı Celil Acar’ın karşılaması ile başlayan ziyarete Aksaray’ın ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı. Ziyarette AGYC Başkanı Celil Acar Cemiyet ve Aksaray basını hakkında bilgi verirken, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu sözlerinde siyasette ve kamuoyunda basının önemine yer verdi. Ziyaret nedeni ve konu hakkında açıklamada bulunan Aydoğdu, “Öncelikle başarılar dileyerek devamını temenni ediyorum. Gazeteler esasen kamuoyunun fikriyle birlikte gelişti. Hatta kamuoyu gazete ile başladı denebilir. Her sabah hitap ettiği halk ile sohbetidir. Millet olma işi bir haberleşme işidir diyorlar. Bir yandan öyledir ki bizler dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak ve haber ederek bütünleşiriz. Tabi Aksaray’da son 3 yılda çok hızlı bir süreç yaşadık. Peş peşe seçimler oldu ve basının bu süreçte halkı bilgilendirme, olan bitenleri hem ulusal hem de yerel düzeyde bildirmesi etken oldu. Siyaset ile halk arasında bilgi alışverişi ulaştırmakta basından başka bir vasıtamız yoktur. Basın mensupları bizlerin sesidir. Ayrıca basının kanaati, önerileri, eleştiri ve tenkitleri bizim için çoğu zaman yönlendirici, çoğu zaman ise uyarıcı olmuştur. Bence basın kamuoyunda itibarlı bir yerdedir ve öyle olması gerekmektedir. Çünkü basının yaptığı işlev ve fonksiyonlar bir kamu görevidir. Bu ziyaretim bir dertleşme türüdür. Ziyaretimde hoş karşılandığım için mutluluk duydum. Bütün arkadaşlarımıza özel teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.
Milletvekili Aydoğdu “Sultanhanı Bizim Nazarımızda İlçedir”
Sohbetin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydoğdu, “Sultanhanı beldesinin referandumdan sonra mahalle olacağı söyleniyor. Beldelerin kapanma olayı var mı?” sorusuna: “Biz Sultanhanı beldesinin ilçe olması için gayret göstermeye devam ediyoruz. Sultanhanı kendi çapında öğretimiyle, sağlığıyla ve nüfusuyla bizim açımızdan ilçe olma önemi taşıyor. Mahalle olacakmış, ilçeye bağlanacakmış gibi söylemler söz konusu değildir. İlçeler Milletvekili önerileri ile değil incelemeler sonucu planlanıyor ve kuruluyor. Şartlarının uygun olup olmadığı belirleniyor. Bizler Sultanhanı beldemize bu müjdeyi vereceğimize inanıyoruz” şeklinde cevapladı. Ziyaret sonunda AGYC ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen fotoğrafçılık kursunun sertifika takdimi yapıldı. Sertifikayı almaya hak kazanan kursiyer gazetecilerin sertifikasını AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021