SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu, Eskil İlçesine Bağlı Köyleri Ziyaret Etti

Milletvekili Aydoğdu, Eskil İlçesine Bağlı Köyleri Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 31.07.2018 - 12:56

Milletvekili Aydoğdu, Eskil İlçesine Bağlı Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskil İlçesine bağlı Böğet, Sağsak, Katrancı ve Celil köylerini ziyaret etti.

Köylülerin istek ve sorunlarını dinleyen Aydoğdu, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Aksaray’ın kalkınması için gerekli tüm adımların atıldığını ve atılmaya da devam edildiğini ifade etti.

Ziyaretlerde AK Parti Heyeti adına konuşan Milletvekili Aydoğdu, “Ziyaretlerimiz esnasında ilçelerimizde ve köylerimizdeki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri yerinde tespit ederek gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Hemşerilerimizin ilçeleri ve köyleri için isteklerini yerinde tespit ederek ve anında müdahale ederek gerekli talimatları veriyoruz. İnşallah tüm istekleri kısa zamanda hayata geçireceğiz. Ziyaretlerimizde şunu gördük ki hemşerilerimizin kişisel isteklerinden ziyade ilçesi ve köyü için istekleri arzuları var, biz milletin seçtiği temsilcileri olan Milletvekilleri olarak ta bunları çözüme kavuşturmak boynumuzun borcudur dedik ve gerekli çalışmaları başlattık. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz memleketimize Aksaray’ımıza ilçe ayrımı yapmadan projeler hazırlayıp çalışmalar üretiyoruz. Aksaray’ımız daha iyilerine layık, devletin imkanları çerçevesinde en güzel hizmet için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Köy sakinleri ise seçim dönemi haricinde köylerini ziyaret ettikleri için, Milletvekili Aydoğdu ve AK Parti heyetine teşekkür ederek, her zaman desteğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021