SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Turan’dan anlamlı Jest

Milletvekili A.Adayı Turan’dan anlamlı Jest

A - +

Aksaray Haberleri - 05.03.2015 - 15:40

Milletvekili A.Adayı Turan’dan anlamlı Jest

Ak Parti Aksaray Milletvekili A.Adayı ve Turan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Turan’dan Aksaray halkına özel anlamlı jest.
Ak Parti Aksaray Milletvekili A.Adayı ve Turan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turan yaptığı açıklamada; ”Turan Grup olarak faaliyet göstermiş olduğumuz Aksaray Anadolu Özel Güvenlik Kurslarımızda Dünya Kadınlar günü münasebetiyle öncelikle şimdiden tüm kadınlarımızın gününü kutlar ve yeryüzünde hayatı şekillendiren vazgeçilemez iki aktör kadın ve erkek olduğunu ifade ederek, “Hatta, hayatın temel işlevlerinde kadınlar daha çok rol ve sorumluluk sahibidir. Kadınlarımız öncelikle birer “birey” olarak toplumumuzun en önemli unsurlarındandır, daha sonra ise aile kurumunun temel taşı olarak toplum ve aile hayatımızın en önemli aktörleridirler. Kadınlarımız eş olarak, anne olarak ve toplumun eşit statüdeki bireyleri olarak her alanda çok önemli sorumluluklar üstlenmektedirler. Geçmişten günümüze kadınlar toplumsal ve ekonomik alanda pek çok sorun ve sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Bu vesileyle bizler için anlam ifade eden tüm bayanlardan bu dönem açılacak kurslarımızdaki ücretlerden %50 indirim sağlayarak onlara küçük bir katkıda bulunmak istedik ayrıca yine Şehit ve Gazi Çocuklarıyla Birinci Derece Akrabalarından Kurs Ücreti Almayacağız ”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021