SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Kayabaşı Gazetemizi ziyaret etti

Milletvekili A.Adayı Kayabaşı Gazetemizi ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 27.02.2015 - 18:00

Milletvekili A.Adayı Kayabaşı Gazetemizi ziyaret etti

Ak Parti Aksaray Milletvekili A.Adayı Abdurahman Yusuf Kayabaşı Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti.
Ziyarette kendisi ve çalışmaları hakkında bilgi veren Kayabaşı; 1973 yılında Aksaray ilinde doğdum. İlköğretim ve Lise eğitimini Kırıkkale ilinde tamamladım. Üniversite eğitimini Kayseri ilinde Erciyes üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme bölümünde tamamladım.
İş hayatımın ilk yıllarında Devlet ve Özel sektörün farklı kurum, kuruluş ve birimlerinde çalıştım. Bunlara müteakiben farklı pozisyonlarda, olması gereken hizmet anlayışı ve performansıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili danışmanlığı, Ereğli Demir Çelik Fabrikaları Gurubunda Yönetim kurulu üyeliği ve özel şirketlerde Müdür, yatırım danışmanı olarak görev alarak kariyer edindim.
Ana, Baba ocağı Aksaray’ımıza layık olduğu kaliteli yaşam standartlarını hizmet olarak sizlere getirmeyi ilke edindim. Bunları yerine getirirken her birinize göstereceğim özen ve saygıyı eşit koşullar altında gerçekleştirmeyi şahsi meselem kabul edip Aksaray’ımı yaşanası mükemmel bir il yapmayı hedef edindim.
Benim temsil ettiğim Adalet ve Kalkınma partisinin özünde olan hizmet anlayışı felsefesidir. Her bireyin doğup büyüdüğü toprağına, insanına, inancına, örf ve adetine yakışır hizmeti şiar edindim. İşte ben de bu sevdayla Aksaray’ımdan yola çıktım…
Çok çalışacağız
Aksaray memleketim için, Aksaraylı için, yaşam kalitesini yükseltecek refah, mutluluk ve güzellikleri size getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız..
Durmayacağız!
Teşkilatımız ile iyi bir ekip olarak Aksaray ilimize sevdamızı yeni projelerimize, edinmiş olduğumuz tecrübelerimizi de aktararak yaşama geçirmeye çalışacağız. Asla yorulmayacağız ve her daim yola devam edeceğiz.
Herkesi kucaklayacağız
Aksaray ilimin her bir köşesi, her bireyi, her kesimi hizmetlerimizden eksiksiz, tam ve düzenli bir şekilde yararlanacaktır. Aksaray’da gidilmedik yer bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi, ihtiyaç sahiplerinin dostu, garip gurabanın hamisi olacağız. Yapılacak tüm yatırım projelerini titizlikle değerlendirip Aksaray’ımıza kazandıracak girişimcilerin de her zaman yanında olacağız.
Adil olacağız
Allah’ın izni ile ve sizinde takdir ve desteğiniz ile Aksaray’ın vekili olarak; layık görüp seçtiğiniz zamandan itibaren Adalet ve Kalkınma partisi neferi olarak hizmetinizde olacağım. Genel Merkezimizin idari ve yönetim politikasıyla; belediye başkanlığımızın hizmet projeleriyle ve siz değerli Aksaray’lılarla el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde olacağım. Yapacağım hizmetlerde, çalışmalarda adil olacağımızı taahhüt ediyorum.
Çağı yakalayacağız
Aksaray ilimizin, çağın gerektirdiği her türlü ihtiyaç ve gereksinimlerine, en aydın, en modernize edilmiş projelerle kalkınmasına hizmet edeceğiz. Aksaray’ımızı en seçkin, en gözde iller içerisine dahil edeceğiz. Aksaray ilimiz Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır.
Çoğulcu olacağız
Aksaray ilimizin her köşesini, çoğulcu anlayışla en iyi şekilde değerlendirip yapılması gerekenleri, birlik ve bütünlük içinde yapmayı ilke edineceğiz.
Boyun eğmeyeceğiz
Her türlü problemlerimize çözüm odaklı olarak yaklaşıp, yasal ve adil çözüm yollarını bulup bu konuda hem fikir olarak, gerektiği ölçü ve sınır çerçevesinde sesimizi duyurup, hakkımız olanı almaya muktedir olacağız. Bürokrasinin engel ve aşamalarını gerçek dinamizm ve azmimiz ile üstesinden gelmeyi amaçlayacağız.
Halkın Milletvekili olacağız
Milletin vekili olmak bir vicdan işidir, hizmet ve görev adamlığıdır. Bu görevi sizin takdirinizle devraldığım günden itibaren sizin vicdanınız vicdanım, emanetiniz emanetim, size hizmet mesuliyetim ve boyun borcum olacaktır.
Memleketim Aksaray’ıma saraylara layık adıyla yurdumun Ak pak cenneti yapmak için söz veriyorum..

Yeni Türkiye’mde
Yeni bir Aksaray için,
Yeni milletvekiliniz olmaya yepyeni , dinamik, güçlü bir vizyonla canı gönülden talibim..

Hizmetinize adayım, desteğinizin gücüyle varım…

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021