SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Hasan Oğuz Altınkaynak Gazetemizi ziyaret etti

Milletvekili A.Adayı Hasan Oğuz Altınkaynak Gazetemizi ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 21.02.2015 - 19:58

Milletvekili A.Adayı Hasan Oğuz Altınkaynak Gazetemizi ziyaret etti

Günlerdir kamuoyunda ismi dolaşan ve merakla aday olup olmayacağı beklenen Aksaray halkının muhakkak milletvekili olarak görmek istediği isimlerden biri olan AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı olan Hasan Oğuz Altınkaynak Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti.
AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı olan Hasan Oğuz Altınkaynak ziyaretinde; Kutlu bir sevda yolculuğuna adım attığımız anlam günde Allah için birbirini seven bizleri bir araya getiren Rabbimize hamdolsun. Yenii bir seçimin, yeni bir Türkiye’nin, yeni bir kutlu yürüyüşün arifesindeyiz. 7 Haziran seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimi olacaktır. Önüne 2023 ve 2071 vizyonu koyan AK Parti açısından tarihi bir dönemeçteyiz. Bu vizyonu gerçekleştirmek için bu seçimden AK Parti çok güçlü çıkmak zorundadır. Ak Parti son 13 yıl içerisinde büyük bir restorasyon hareketi, büyük bir inşa ve ihya faaliyeti gerçekleştirmiştir. Ak Partimizin 13 yıllık iktidarında her alanda büyük başarılar sağlamıştır. Bir millet adeta yeniden ayağa kalkmıştır. 13 yıl içerisinde e-muhtıraların, parti kapatma davalarının, Gezi olaylarının, 17 ve 25 Aralık kumpaslarının en büyük hedefi, ayağa kalkan bu aziz millete tekrar diz çöktürmektir. Ama tarih göstermiştir ki bu millet bir kez ayağa kaltımı, kolay kolay bir daha diz çökmemiştir, bundan sonra da Allahın izniyle çökmeyecektir. Aziz milletimize diz çöktürmeye kimsenin de gücü yetmeyecektir.
AK Parti bir partiden öte, mazlum milletlerin hamisidir, başarı öyküsüdür. Milletin özüdür, esasıdır, sevdasıdır, rüyasıdır. Yani milletimizin ta kendisidir. Ak Parti büyük idealleri büyük hedefleri olan kutlu yürüyüşün adıdır. dedi.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya ise ziyaretten duyduğu menmuniyetini dile getirerek kendisine başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti.

Hasan Oğuz Altınkaynak Kimdir;
1983 yılında Aksaray İli Topakkaya kasabasında doğdum. İlkokulu Topakkaya Kasabası ortaokulu Aksaray imam hatip lisesinde lise öğrenimimi AKSARAY Osman Gazi Anadolu lisesinde tamamladım. Lisans derecemi Çankaya Üniversitesi Hukuk fakültesinde 2006 yılında honour(Şeref) derecesiyle tamamladım. 2006 yılında avukatlık stajımı Av. Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın yanında tamamlayarak 2007 yılında Ankara Barosuna kabul edildim.2007 yılında İngiltere Torbay Language School da İngilizce dil eğitimi aldım. Ardından İngiltere Exeter Üniversitesinde International Business Law (Uluslararası Ticaret ve Deniz Hukuku ) alanındaki Masterımı Merit (Pekiyi) derecesiyle tamamladım. Şuan da Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Kamu Hukuku üzerine Doktora çalışmalarıma devam etmekteyim. Akademik çalışmalarım sırasında hazırlamış olduğum Telekom hukuku ve Rekabet Hukuku konulu makalem ise Ankara Bar review dergisinde İngilizce olarak yayınlanmıştır. Aldığım lisanasüstü yurt dışı eğitimim kapsamında Fransa, Luxemburg ve Belçikada Avrupa Birliği Hukuku üzerine pek çok seminer ve konferans programına konuşmacı olarak katıldım. Üniversite yıllarında üniversite öğrenci konsey üyeliği İngiltere Exeterde ki master eğitimim sırasında ise Türkish Society (Üniversitede ki Türk Cemiyetleri) adlı derneğin başkanlığını yaptım.Ayrıca Hukuk ve Değişim Derneğinin Yönetim Kurulu Üyesi, Afrika ve Anadolu Derneğinin Genel Başkan Yardımcılığı yapmaktayım. Müsiad Ankara Yönetim Kurul Üyesi ve Ensar Vakfı Ankara üyesiyim. 2012-2015 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisinin Ankara İl Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yaptım. Çok iyi derecede İngilizce ve orta düzeydede Arapça bilmekteyim. Evli ve bir çocuk sahibiyim.
Ayrıca 2005 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında Komisyon Üyeliği 2008-2010 Yılları arasında AK Parti Ankara Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ve 2012 Yılından beri AK Parti Ankara il Disiplin Kurulu Üyeliği, AK Parti Aksaray 2014 Belediye Başkan Aday Adaylığı. 2012-2015 AK Parti Ankara İl Başkanlığı İl Hukukcusu ve Eğitimcisi olarak görev yaptım.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021