SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Fahrettin Özyön başvurusunu yaptı

Milletvekili A.Adayı Fahrettin Özyön başvurusunu yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2015 - 19:40

Milletvekili A.Adayı Fahrettin Özyön başvurusunu yaptı

AKP Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Av. Fahrettin Özyön ; “Ak Parti’nin kuruluş aşamasından bu içinde bulunmaktan gurur duyuyorum” dedi.
Özyön resmi başvurusun yaptı
Aksaray Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı için başvurular devam ediyor. Bugün (aday adaylık başvurusu ile birlikte aday adaylığı açıklaması yapan isimler arasında Av. Fahrettin Özyön’de vardı.
AKP Aksaray İl Başkanı A. Kadir Karatay ile birlikte aday adaylığı açıklaması yapan Av. Özyön şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri Türk Halkı sosyal yaşam, ekonomi, barış ve huzur açısından hiçbir zaman Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidarda bulunduğu son 12 yıllık dönemde olduğu gibi müreffeh bir hayat yaşamamıştır. Ak Parti İktidarı döneminde ülkemizde bir siyasi istikrar yakalanmış ve halkımız halen bu istikrarı devam ettirmek çabasıyla Ak Parti’yi kucaklamaktadır. Ben de böyle bir siyasi partinin kuruluş aşamasından beridir içinde bulunmaktan gurur duyuyorum.
Özgeçmişimi birazdan takdir edeceğim. Orada da belirttiğim üzere; siyasete ilk atıldığım 1996 yılından beridir devamlı Ak Parti Kurucu Genel Başkanımız ve halen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin önderlik ettiği siyasi oluşum içerisinde yer aldım. Halen de Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından devralınan Türkiye’nin beyni ve kalbi konumuna gelen Adalet ve Kalkına Partisi’nde artık bir milletvekili sıfatıyla görev almak maksadıyla aday adayı olmuş bulunmaktayım.
Ben nasıl ki; 2002 seçimleri öncesinde Aksaray’dan 4 Milletvekilinin tamamını çıkaracağımı iddia etmiş ve bu iddia da doğru çıkmış ise, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde de Aksaray’dan yine 3-0 çıkaracağımız inancındayım.

Rabbim nasip eder, adaylık süreci akabinde milletvekili seçilecek olursam; Aksarayımız ve ülkemiz için canla başla çalışacağımı taahhüt ediyorum.”.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021