SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Altınkaynak adaylığını açıkladı

Milletvekili A.Adayı Altınkaynak adaylığını açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2015 - 23:25

Milletvekili A.Adayı  Altınkaynak adaylığını açıkladı

Aksaraylıların merakla beklediği isimlerden birisi olan Hasan Oğuz Altınkaynak’ta aday adaylığını açıkladı. Kalabalık bir topluluğa konuşan ve sık sık alkışlara maruz kalan Altınkaynak tarihi bir dönemeçte oldukları ve Ak Parti’nin seçimlerden çok güçlü çıkmak zorunda olduğunu söyledi.
“Kutlu Yürüyüş’ün arifesindeyiz”
Siyasi açıdan Aksaray Halkı’nın zihinlerine yer etmiş olan isimlerden birisi olan Av. Hasan Oğuz Altınkaynak, AKP İl Binası’nda aday adaylığını son gün açıklayan isimlerden birisi oldu.
AKP İl Binası’nda kalabalık bir topluluğa seslenen Altınkaynak, Kutlu bir yürüyüşün arifesinde olduklarını, tarihi bir dönemeçten geçildiğini ve Türkiye’nin ufkunu açan Ak Parti’nin vizyonlarını hayata geçirebilmek için 7 Haziran Seçimleri’nden çok güçlü çıkmak zorunda olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Kutlu bir sevda yolculuğuna adım atacağımız bu anlamlı günde Allah için birbirini seven bizleri bir araya getiren rabbimize hamdolsun. Yeni bir seçimin, yeni bir Türkiye’nin, yeni bir Kutlu Yürüyüş’ün arifesindeyiz. 7 Haziran Seçimleri Türk Siyasi Tarihi’nin en önemli seçimi olacaktır. Önüne 2023 ve 2071 Hedeflerini koyan Ak Parti açısından tarihi bir dönemeçteyiz. 2023-2071 vizyonunu gerçekleştirmek için bu seçimden Ak Parti güçlü çıkmak zorundadır.
Ak Parti son 13 yıl içerisinde büyük bir restorasyon hareketi, büyük bir inşa ve ihya faaliyeti gerçekleştirmiştir. 13 yıl içerisinde e-muhtıraların, parti kapatma davalarının, gezi olaylarının, 17 ve 25 Aralık kumpaslarının en büyük hedefi ayağa kalkan bu aziz milleti tekrar diz çöktürmektir. Ama tarih göstermiştir ki; bu millet bir ayağa kalktı mı, kolay kolay bir daha diz çökmemiştir. Bundan sonra da Allah’ın izniyle çökmeyecektir. Aziz milletimize diz çöktürmeye kimseninde gücü yetmeyecektir.”.
Altınkaynak yeni oluşturulacak meclisten milletin yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi beklentisi olduğunu, seçilmesi halinde bu çalışmalarda Hukukçu kimliği ile yer alacağının da altını çizdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021