SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletin İçine Nasıl Çıkacaksınız

Milletin İçine Nasıl Çıkacaksınız

A - +

Aksaray Haberleri - 06.01.2015 - 13:34

Milletin İçine Nasıl Çıkacaksınız

CHP Aksaray İl başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; 5 Ocak Pazartesi, Mecliste yapılan oylamada AKP üyelerin oyları ile bakanlıktan azledilen dört bakanın Yüce Divana gönderilmesi reddedildi. Soruyorum bu kararınızdan sonra, Milletin içine nasıl çıkacaksınız? Milletin Yüzüne nasıl bakacaksınız? Sevgili hemşerilerim, yolsuzlukların örtülmesine müsaade etmemelisiniz. Yazıyla, mektupla, maille tepkilerinizi dile getirmelisiniz. AKP milletvekilleri ile karşılaştığınızda verdikleri oyun hesabını sormalısınız. Onlar size ezberletildiği gibi yanıt vereceklerdir. Aranızda büyük ihtimalle şu konuşma geçecektir. Siz şu soruyu sormalısınız.“Masumsan, Aksan, Temizsen, haklıysan neden korkuyorsun Yüce divandan?” Bu soruyu sorunca size şunu söylerler. “Cumhuriyet Savcısı takipsizlik kararı verdi. Biz de o nedenle Yüce divan talebini reddettik.” Sizde şunu söyleyin, “C.savcısı makul şüpheye bakar. Delilleri mahkeme değerlendirmez mi? Savcının yaptığı yanlışı siz düzeltemez miydiniz?” Size hemen şunu söyleyeceklerdir. “Savcının kararına itiraz edildi, bağımsız mahkeme itirazı reddetti.” Sizde şunu söylemelisiniz “Mahkeme usulden reddetti. Milleti neden kandırıyorsunuz?”, Şu soruyu sorun “Ayakkabı kutularını, tapeleri, görüntüleri nasıl anlatacaksınız?” Size diyeceklerdir ki “Deliller yasaya aykırı yöntemlerle elde edildi.” Siz hemen şu soruyu sorun “Neden bu delillerin mahkemede, ya da Yüce divanda incelenmesini engelliyorsunuz?” Size diyeceklerdir ki “Biz Yüce divana güvenmiyoruz.” Siz şu soruyu yöneltin “Özal’ın seçtiği 1, Sezer’in seçtiği 4, Gül’ün seçtiği 10, Erdoğan’ın seçtiği 1, Meclisin seçtiği 2 üyeden oluşan Anayasa Mahkemesi’ne mi güvenmiyorsunuz. O halde biz neden Sulh Ceza, Asliye ceza, Ağır ceza mahkemesinin karşısına çıkalım?” Size diyeceklerdir ki “Ama bu tek başına yolsuzluk iddiası değildir. Aynı zamanda hükümete darbe yapıldı.” Onlara şu soruyu sorun “Savcı mı darbe yapacaktı, saçma değil mi? Silahı yok, bıçağı yok, sizin dokunulmazlığınız var. Karikatürist Musa kart karikatür çizdi diye, Hidayet Karacan, dizi yaptı diye, Beşiktaş’ın taraftarı Çarşı Gezi eylemlerine destek verdi diye darbe iddiasında bulunmadınız mı? Size ezberledikleri şu sözü söyleyeceklerdir.”Evet yargılanıyorlar.”

Sevgili hemşerilerim onlara son olarak şunu söylemeliyiz. “Bizi aptal yerine koyuyorsunuz. Milletin zekası ile alay ediyorsunuz. 7 HAZİRANDA BU MİLLET SİZE ÖYLE BİR DARBE YAPACAK Kİ, HER ŞEYİN PARA VE İKTİDAR GÜCÜ OLMADIĞINI ANLAYACAKSINIZ.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021