SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Milletin Fedakarlığı

Milletin Fedakarlığı

Ali Emekli

Ali Emekli

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 29.11.2016 - 13:07

14 Yıldır ezici bir çoğunlukla hükümet olmayı AKP hükümetine veren halkımız karşılığında çok bedel ödedi, 40 yıldır Feto var diye kendinin savunanlar haklı, gerçekten 40 yıldır varlar, ama hiç AKP hükümetinde oldukları kadar güçlü olmadılar. Polis Meslek Yük.okulları ,Askeri liseler, Üniversiteler,Adli ve İdari yargı, bütün resmi kurumlar resmen teslim edildiği gibi,soru çalıp kul hakkı yemeleri, namusum dediğim Askeri kozmik odalara girmeleri hep bu hükümet tarafından onlar için verilen büyük imtiyazlardı, hiçbir hükümet feto için Merkez Bankasına para bastırmamış 2012 yılında ‘’Türkçe olimpiyatları’’ diye bir liralıklar AKP hükümeti tarafından baslmıştı. Devletine bağlı kadroları Feto-AKP ortaklığı kadrolardan yok ederken alkış tutanlar, kurtarıcı olarak yanıbaşlarında onları buldular.
Yine AKP hükümeti ‘’açılım süreci’’, ‘’analar ağlamasın’’ safsatası ile asker ve polis analarını ağlatmış, terörist başı Abdullah Öcalan,ı barış elçisi ilan etmişti. Milletimiz her iki yapı tarafından büyük bedel ödemiş binlerce insanımız genç yaşında toprağa verilmiştir.
Dış politikada herkes düşman ilan edilerek ülkemiz yalnızlığa mahkum edilmiştir. Borç batağında ülke insanı her şeye rağmen sokaklara dökülmüş, kimisi tankların altına yatmış, kimisi de üstüne çıkarak ülkesine sahip çıkmıştır.
Şimdi, ülkede ekonomik kriz hakimdir. İş yerleri kapanmakta işsizlik çığ gibi büyümektedir. Hayat pahalılığı halktan gizlenen yüksek enflasyon, beraberinde ahlaki çöküntüyü de getirmiş, dolandırıcılık,sahtecilik,hırsızlık,gasp ve fuhuş olayları ülkede hakim olmuştur.
Yap-İşlet-devret modelleriyle yaptırılan köprüler ve alt geçitler için yapılan sözleşmeler dolar bazında yüksek fiatlara yaptırılarak ülke borçlandırılmış maliyeti de köprüden hiç geçmeyecek olanlara fatura edilmiştir.
‘’Dolar artsa ne olur artmasa ne olur, vız gelir tırıs gider’’ diyen ekonomi bakanları türemiş,ülke sorumsuz kişilere teslim edilmiştir.
Ülkede birkaç yağdanlık çıkmış, hangi ekonomist akıl vermiş ise ‘’dolar bozdurup Türk parasına geçelim’’ kampanyası başlatmış. Doları olan varsa bozdursun,bozdurunca Türk parasının değeri mi artacak? Sadece dolar el değiştirecek. Üretmeyen toplumların yönünü üreten toplumlar belirler.Tek ürettiğin dometes ve salatalık onun da tohumunu Dolarla İsrail,den alıyorsun. Üstelik hükümetin dış borç olarak ödeyeceği tüm paralar dolar ile.
Haydi bende kampanya açıyorum;
Hükümeti oluşturanlar Bakanlar,Milletvekilleri, atadıkları üst düzey bürokratlar,25 bin lira maaş alan danışmanlar,enişteler,baldızlar,damatlar her biri bir fedakarlık yapıp maaşlarını yarıya indirsinler, İndirsinler de ülkelerini ne kadar sevdiklerini bir görelim?

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021