SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ”Milletimizin Zafer Bayramı’nı Kutluyorum”

”Milletimizin Zafer Bayramı’nı Kutluyorum”

A - +

Aksaray Haberleri - 28.08.2015 - 11:34

”Milletimizin Zafer Bayramı’nı Kutluyorum”

“Büyük Zafer’in 93. yılı münasebetiyle Aksaraylı hemşerilerimizin ve milletimizin Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yazgı, mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi, her türlü saldırıyı boşa çıkaran aziz milletimiz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle birlikte ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki Vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos’ta elde edilen bu büyük zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır” dedi.

30 Ağustos’un millet için çok özel bir anlam ve öneme sahip olduğunu, herkes için ortak bayram ve bir iftihar vesilesi olduğunu vurgulayan Başkan Yazgı, “Bugün, bizlere düşen, Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. Bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha da kalkınmakta, daha da güçlenmekte, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

30 Ağustos dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitleri, gazileri rahmet ve şükranla andığını belirten Başkan Yazgı, “Büyük Zafer’in 93. yılı münasebetiyle Aksaraylı hemşehrilerimizin ve milletimizin Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021