SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletimizin Kutlu Yürüyüşü Devam Edecek

Milletimizin Kutlu Yürüyüşü Devam Edecek

A - +

Aksaray Haberleri - 06.10.2018 - 17:56

Milletimizin Kutlu Yürüyüşü Devam Edecek

Türkiye’yi lider ülke yapma hedefine kararlılıkla yürüyeceklerini ifade eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, Milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır” dedi.

16 yıldır girdiği tüm seçimleri başarıyla kazanan AK Parti’nin ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına aldığına değinen Başkan Altınsoy,“Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti kadrolarının büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle gece gündüz çalışmaya devam ettiğini ifade eden Altınsoy, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, Milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza borcumuzdur” diye konuştu.

Türkiye’nin son aylarda ekonomik ve törer örgütlerinin saldırısı ile karşı karşıya bulunduğuna değinen Altınsoy,“Geçmişten bu yana pek çok saldırı olsa da bu seferki ekonomi bahane edilerek Türkiye’nin teknik verilerinin piyasa koşullarının kabul etmediği bir kur savaşlarına itilmiştir. Şu ana kadar ki gelişmelerde hükümetimiz tüm tedbirleri almıştır ve diğer taraftan da milletimiz bunun bir operasyon olduğunun farkında olup elinden gelen tüm çabayı göstermektedir. 81 milyon tek yumruk olduğu sürece Allah’ın izniyle hiçbir güç Türkiye’nin kutlu yürüyüşüne engel olamayacaktır” dedi.

AK Parti, kuruluşundan bu yana milletin hizmet adına çalışmalar yürütmüş ve bugün milletiyle bütünleşmiş bir parti olarak yeni hedefine doğru yol almıştır diyen Altınsoy, “Meselenin millet ve memleket meslesi olduğunu bilmesiyle hareket eden ve bu gaye ile milleti adına güçlü kazanımlar sağlayan AK Parti, dün olduğu gibi bugünde milleti için çalışmalar yürütmektedir. Devlet anlayışı ile milleti merkez konumda tutan ve çalışmalardaki önceliği milletin refahı olan AK Parti, bu bilinçle çalışmalarına yenilerini eklemektedir. Milletiyle gönül bağ kurmuş bir parti olarak, milletine hizmeti borç bilmiştir. Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021