SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletimiz Devletine Sahip Çıktı

Milletimiz Devletine Sahip Çıktı

A - +

Aksaray Haberleri - 26.10.2018 - 15:55

Milletimiz Devletine Sahip Çıktı

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’nın ciddi anlamda destek gördüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Firmalarımız ve işverenlerimiz, çalışanlarımızın tamamı programı ciddi bir şekilde desteklemesi hükümete ve ülkemize gösterilen güvenin bir tesisi ve bir yansımasıdır” dedi.

Yeni Ekonomi Programı kapsamında enflasyona yönelik gönüllülük esasıyla başlatılan çağrı, her geçen gün artarak, adeta seferberliğe dönüştü.

Türkiye’nin önde gelen marka ve perakende zincirinden, kentlerin en küçük esnafına kadar herkesin omuz omuza vererek devletine sahip çıktığını vurgulayan Başkan Altınsoy, mücadele kapsamında başlatılan indirimi yansıtan logolara hemen hemen her yerde rastlanılabilir hale gelindiğine dikkati çekti.

Hükümetin mücadelenin meyvelerini en kısa sürede toplamayı hedeflediğini ifade eden Altınsoy, Türkiye ekonomisini el birliğiyle kurtaracaklarına inandıklarını aktardı.

Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıların, hükümetin ve milletin dik duruşuyla başarılı olamayacağını vurgulayan Altınsoy, destek veren en küçük esnaftan önde gelen iş adamlarına, esnaf ve STK temsilcilerine kadar herkese teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021