SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletimiz AK Partinin Adaylarından Memnun

Milletimiz AK Partinin Adaylarından Memnun

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 16:26

Milletimiz AK Partinin Adaylarından Memnun

1 Kasım da yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti milletvekili adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti’yi benimsediklerini ve her hangi bir tepkinin olmadığını belirttiler.

AK Parti Milletvekili adayları seçim ziyaretlerine üç koldan devam ediyorlar.

Ak Parti Aksaray 2. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesini ziyaret etti. Cumartesi olması nedeniyle öncelikle otomobil pazarını gezen Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, burada vatandaşlarla görüştü.

Vatandaşlardan yoğun bir ilgi gören Cengiz Aydoğdu, vatandaşın seçim nabzını ölçtü. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimleri vatandaşa değerlendirten Aydoğdu, seçimde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağını kaydetti. Vatandaşlar ise geçtiğimiz seçimlerde Türkiye’nin iyi bir ders aldığını belirterek “Artık yeter. Biz dersimizi iyi aldık. Keşke böyle olmasaydı ama olan oldu. Şimdi yeniden huzur ve kardeşlik içinde bir Türkiye için bizler de kollarımızı sıvadık” dedi.

Aksaray’daki milletvekili adaylarını da değerlendiren vatandaşlar “Yeni vekil adaylarımız gerçekten çok iyi. Aksaray’ın çıtasını üst seviyelere çıkaracak insanlar. Biz AK Parti’nin destekçisiyiz” diyerek desteklerini ifade ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021