SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP’de başvuru ücreti netleşti

MHP’de başvuru ücreti netleşti

A - +

Aksaray Haberleri - 11.02.2015 - 12:27

MHP’de başvuru ücreti netleşti

MHP’ye aday adaylığı başvuruları 12 ila 18 Mart arasında yapılacak. Başvuru aidatı ise 2 bin TL olarak belirlendi.
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, en son yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurularına yönelik kararlar alındığını belirten yazılı bilgilendirme yaptı.

SON BAŞVURU SAATİ 17.00

Buna göre; aday adaylarının başvuralarına 12 Mart 2015 Perşembe saat 09.00’dan itibaren kabulüne başlanılacak ve 18 Mart 2015 Çarşamba günü Saat 17.00’de sona erdirilecek. MHP’li Öztürk diğer kararları şöyle aktardı:

Aday adaylarının bu tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul Birimine şahsen müracaat etmelerine, aday adaylarının başvuru dilekçelerine istenilen belgelerin eklenmesine, aday adaylarından 2 bin TL başvuru aidatının alınmasına karar verilmiştir. Aday adaylarımızdan istenilen belgeleri ve ilgili banka şube hesap numaraları Genel Merkezimizin internet sitesinden yayımlanacaktır. Ayrıca bu hususlar genelge şeklinde bütün il ve ilçe teşkilatlarımıza duyurulacaktır.

2011’E GÖRE 100’DE 100 ZAMLI

MHP 2011 seçimleri öncesi aday adaylarının başvuru ücreti olarak bin TL alınmasına karar vermişti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021