SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Tuğrul Karacaer’le Coştu

MHP Tuğrul Karacaer’le Coştu

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2015 - 18:32

MHP Tuğrul Karacaer’le Coştu

M.Tuğrul Karacer bugün İNG bank önünden başlattığı Gelenekten geleceğe yürüyoruz sloganıyla yola çıkarak başlattığı yürüyüşle kalabalık bir halk topluluğuyla birlikte yürüyerek aday adaylığını resmen açıkladı. Yoğun ilgi gören Karacer kalabalıktan dolayı parti binasına sığmayan MHP’liler le birlikte açıklamasını meydanda gerçekleştirdi.
Karacer yaptığı açıklamasında; Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı ve zor zamanlarda, Çocukluğumda tanıştığım ve mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum bu harekete, Aksaray’a ve ülkemize hizmet etmek üzere, Gelenekten aldığım bilgi, beceri ve tecrübelerimi paylaşmakla birlikte, ülkemizin ve Aksaray’ımızın geleceğine yeni ufuklar açmak için Milletimizin sosyal refahını yükseltmek, ülkemizin ve ilimizin gelişimine katkı sunmak adına bir yola çıktık ve Milliyetçi Hareket Partisinden Aksaray Milletvekili aday adayı oldum.

Bu yolun hak yolu hakikat yolu Allah yolu olduğundan hiç şüphemiz yoktur…Bu yol çağlar öncesinden gelen Somuncu Babaların….. Yunus Emrelerin….Hacı Bektasi Velilerin…. Alparslanların….ve….. Sultan Fatihlerin yoludur.

Bu yolda düsturumuz; edep, terbiye ve ahde vefadır.

İlkemiz; yorulmadan usanmadan, çalmadan, hak yemeden, yetimin malına el uzatmadan, hukukun üstünlüğünü esas alarak çalışmaktır. Hedefimiz;…….. insana yatırımı hedef alan……… gönüllerde ve zihinlerde hizmet değerinde iz bırakan….. bir siyaset anlayışı ve ahlakıdır.

Biz bu yolda dualarla, tekbirlerle, Allah dostları ile…… inanç, irfan ve iman mücadelesinin eşsiz temsilcisi siz Aksaray’ın yiğit evlatlarıyla yürümek istiyoruz. Çünkü bu yolun sonu Allah rızasıdır.

Bugüne kadar onurlu bir duruş sergiledik, İlkelerimizden taviz vermedik. İnandığımız değerlerden hiç sapmadık.

Ne zalime boyun eğdik. Ne de zulme sessiz kaldık. Neyi doğru bildiysek onu söyledik. Bedelse bedeli hep birlikte ödedik. Çileyse çileyi hep birlikte çektik. Beraber kederlendik. Beraber gülümsedik. Köklerimizden beslendik, birilerinin figüranı olmayı reddettik. Birliğimizden, dirliğimizden asla taviz vermedik. Kutlu mazimizin tarihi budur. Bu tarih bizim ömrümüzün sonuna kadar alınterimizdir. Şerefimizdir. Çocuklarımıza mirasımızdır.

Gelinen son noktada 12 yıldır iktidar partisine teveccüh gösterip iktidarda tuttunuz. Saygı duyuyoruz. İktidara en fazla oy veren iller arasında olmakla övündünüz. Saygı duyuyoruz. Hakkınız!!!!

Ancak şimdi durup düşünme zamanı. Emekli amcam, esnaf arkadaşım ,memur kardeşim, elleri nasırlı çiftçi ağabeyim, annelerim, ablalarım, genç kardeşlerim soruyorum size Saraylarda oturanlar, memurun, çiftçinin, emeklinin, dul ve yetimin Aksaraylının halini nereden bilecek? Devlete aylık 700 bin lira elektrik parası ödetenler, soğuktan donanların çilesini nereden bilecek?

Bunlar; kimsesizlerin kimsesi olacağım.” diye iktidara geldiler ama kimsenin sahip olmadığı servete ulaştılar.

Fırat’ın kenarında bir koyun kaybolsa, hesabı bizden sorulur” diyenler, 700 bin liralık saatlerin, , para sayma makinelerinin hesabından niye kaçıyorlar…3 Y’yi yani “yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar”ı bitereceğim diye iktidara gelenler, 3 S’nin“saltanatın, sarayın ve servet”in esiri oldular.

Hepiniz biliyorsunuz artık

atamalar adaletsiz, Terfiler liyakatsiz, Memur mutsuz, Emekli umutsuz. Çiftçimiz huzursuz,, ekemiyor biçemiyor

Esnafımız siftah yapamıyor Milletten toplanan vergilerden oluşan bütçe, denetlenmiyor. Bu denetimsizlik içinde,

En fazla ölümlü iş kazası bizde, En fazla maden faciası bizde, en uzun çalışma süresi bizde,En zayıf iş güvencesi bizde,Taşeronlaşma bizde, En düşük maaş bizde…

En pahalı akaryakıt bizde, Yolsuzluk yoksulluk bizde, Ama “Dünyanın en büyük on yedinci ekonomisiyiz” diye övünen iktidarda bizde.

Evlerine ekmek götüremedikleri için canına kıyan insanların, çöplüklerden yiyecek toplayan çocukların olduğu, soğuktan bebeklerin donduğu bir ülkede,

Yolsuzlukları, hırsızlıkları, adaletsizlikleri, yargıda aklasanız da milletin vicdanında aklayamayacaksınız

Aksaray 12 yılda hangi hizmetleri aldı. Milletvekilleri, belediye başkanları hangi hizmetleri getirdi. Bunu sizlerin takdirine bırakıyorum.

Ancak biz milliyetçi hareket partisi ve kadroları olarak Aksaray da yeni bir medeniyetin temellerini atmaya hazırız. Aksarayın çaresizliğine yalnızlığına kimsesizliğine dair sözümüz ve senedimiz var. Milliyetçi hareketin iktidarında Aksarayı hak ettiği yere kavuşturmak bizim asli görevimiz olacaktır.

Kobanideki pkklılara selam gönderenlere inat… gelin bir selam da biz gönderelim.. ve açıklamamızı bitirilelim…Ancak bizim selamımız;

Benden eğerimi isteyin vereyim, atımı isteyin vereyim, çadırımı isteyin vereyim, fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin vermem, veremem diyen metehana,

40 yiğidiyle dünyalara meydan okuyan Kürşad’a

Malazgrit’te beyaz kefen giyip cenk meydanına çıkan Sultan alparslan’a

Bir obadan bir imparatorluk kuran Ertuğul beye, Osman gaziye

Niğbolu’da Yıldırım gibi düşmana saldırıp parçalayan Beyazıd’a

Ya İstanbul beni ya ben istanbul’u alırım diyerek kararlığını ortaya koyan ve Peygamber müjdesinin sahibi olan Sultan Fatih’e

Kutlu fetih için çölleri aşan, hocasının atının çamurunu şeref sayan Yavuz Sultan selim’e

Bir mektupla fransayı hizaya getiren kanuni Sultan süleymana

Plevnede ve kanijede şanlı bir direnişin temsilcisi olan gazi Osman paşaya, tiryaki hasan paşaya

Vatan toprağına namert eli değmesin diye çanakkale’de destanlaşanlara

Türklük uğruna çıktıkları yolda allahu ekber dağlarında canlarını teslim edenlere

Size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum diyen güçlü iradenin sahibi başkomutan Mustafa kemale

Ve gencecik yaşta vatan, millet ve al bayrak uğruna şehit düşen ülkü erlerine selamlarımızı gönderiyoruz.

Biz onlardan ilham alıyoruz. Yolumuzu onlarla aydınlatıyoruz…..Hepsine selam olsun. Ruhları şad mekanları cennet olsun…

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021