SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP, Referandum sonucuna teşekkür etti

MHP, Referandum sonucuna teşekkür etti

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2017 - 16:23

MHP, Referandum sonucuna teşekkür etti

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan KAŞLI yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareketin Devlet ile Milletin yeniden kucaklaşması olarak gördüğü Anayasa Referandumu Milletimizin hür iradesinin sandığa EVET olarak yansımasıyla neticelenmiştir.
15 Temmuzla 16 Nisan arasındaki 9 aylık doğum sancısı sonunda hükümet sisteminin ‘’Milli İrade’’ ile değiştirilmesi Türk demokrasisi açısından çok önemli bir kazanımdır.
1 Kasım seçimlerinin ertesi gününden kanlı darbe kalkışmasına kadar geçen 9 aylık süreçte kendi iç meseleleriyle de olsa her gün MHP konuşulmuştur. 15 Temmuzdan 16 Nisana kadar geçen 9 aylık süreçte de sürekli MHP konuşulmuştur. Sandıkların açılmasıyla birlikte ağzını siyasetle açan herkesin gündeminde yine MHP var. Son genel seçimlerde % 11,9 oy alan ülkücü hareket bu süreçte ülkemizin sigortası olduğunu kanıtlamış ve Türk siyasetinin kilit partisi konumuna gelmiştir. Bundan sonra daha çok MHP konuşulacaktır. Bu halkoylamasının TBMM’den geçmesinden milli iradenin onayına sunulmasında ve salt çoğunluğun sağlanmasında kilit parti MHP olmuştur. Siyaset bezirganlarını rahatsız edende budur. Türk siyasetine bundan sonra MHP’nin yön verecek olmasıdır. Çünkü bu önemli referandum öncesi EVET blokunda yer alan siyasi partilerin Genel Başkanları ‘’GÜVEN’’ konusunda muhterem Genel Başkanımızı Türk Milletine teminat olarak göstermiştir.

% 75 EVET oranıyla İç Anadolu Bölgemizde 1.nci, Ülkemizde 2. ci olan Evliyalar diyarı Aksaray halkımız başta olmak üzere bu referandumun huzur ve güven içerisinde yapılmasını sağlayan güvenlik güçlerimiz nezdinde İlimiz Valisi Sayın Aykut PEKMEZ Beye, bütün kurumlarımızın memur, amir ve idarecilerine, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere, sesimizin hemşerilerimize ulaşmasını sağlayan bütün basın mensubu arkadaşlarıma, Teşkilat mensubu şuuruyla hareket eden bütün dava arkadaşlarım başta olmak üzere İlçe kongrelerimiz ve referandum
kampanyamız süresine teşkilatımızın karargahında görev yapan isimsiz dava neferlerimize, seçim ve sandık kurulu görevlilerimize, okul sorumlularımıza, kadın kollarımıza, Ülkü Ocaklarımıza samimi saygı ve şükranlarımı sunuyor, teşkilatın adına teşekkür ediyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021