SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Milletvekili A.Adayı Fatih Coşkun Gazetemizi ziyaret etti

MHP Milletvekili A.Adayı Fatih Coşkun Gazetemizi ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2015 - 13:52

MHP Milletvekili A.Adayı Fatih Coşkun Gazetemizi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Fatih Coşkun Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti.
Yarı devlet yarı özel bir şirkette taşeron firma personeli olarak çalışan Fatih Coşkun yaptığı neden aday adayı olduğunu anlattı. Coşkun yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında yıllarca mücadele ettim. Lakin resmi bir yetkili olma unvanı almadım. 9 yaşından beri Ülkü Ocakları ile tanıştım ve kendimi bildim bileli Ülkücü camiaya geri planda hizmet ettim. Artık kolları sıvamamın ve daha anlamlı bir şekilde çalışmanın vaktinin geldiğine inanmaktayım.” dedi. Bunların yanı sıra TBMM çatısı altında, sokakta çöp temizleyen temizlik görevlilerinin, fabrikalarda çalışan işçilerin ve taşeron firmalarda çalışan ve hakkı yenen emekçi ve işçilerin sesi olmak istediğini dile getiren Coşkun, “Asgari ücrete hapis edilen ve seslerini çıkardıkları an başları ezilen, sendikaya üye olmak istedikleri zaman işten çıkarılan milyonların sesi olmak istiyorum. Kısacası TBMM’de yer alma fırsatım olursa Türkiye’deki işçi ve emekçilerin sesi olarak onların isteklerini yerine getirerek yasaların çıkmasını sağlamak istiyorum. Ben taşın altına elimi koydum. Hiç kimseden bir şey beklemiyorum. Ne bir torpilim var ne de sırtımı dayaya bileceğim siyasi bir isim. Benim bir Allah’ım var başka da bu vekilliği isteyecek kimsem yok. Allah’ın adı ile Besmele ile yola çıkarken Allah bir gün bana vekil olmayı nasip ederse Meclis içinde gür sesim ile Türkiye’de işçi ve emekçi kardeşlerimizin renk, dil, din, ırk ayırmaksızın her birinin haklarını aramalarını sağlayacağım. Bir işçiyi en iyi başka bir işçi anlar. Bizim derdimizi ancak biz anlarız.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021