SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Kadın Kolları Seçimler Öncesinde Farkını Ortaya Koydu

MHP Kadın Kolları Seçimler Öncesinde Farkını Ortaya Koydu

A - +

Aksaray Haberleri - 15.10.2015 - 14:27

MHP Kadın Kolları Seçimler Öncesinde Farkını Ortaya Koydu

Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasım seçimlerine Aksaray’da tüm teşkilatları ile yoğun bir tempo da hazırlanıyor. Tüm teşkilat birimleri büyük bir özveri göstererek Aksaray’da girilmedik ev sıkılmadık el bırakmama gayesinde. Her bir vatandaşa ulaşarak seçim vaatlerini anlatmayı hedefliyorlar. Bu kapsamda sıkı bir çalışma sürdüren MHP Aksaray Kadın Kolları Teşkilatı bu çalışmaların en önemli ayaklarından biri konumunda.

Seçim çalışmaları kapsamında görüşlerini aldığımız Kadın Kolları Teşkilatı Üyeleri şu ifadelerde bulundular; “1 Kasım seçimleri öncesinde azami özveri ve gayret ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Aksaray’da gerçekleşen seçimlerde kadın faktörünün çok önemli olduğunu biliyoruz. Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak köy, kasaba, şehir merkezi farkı gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 Kasım seçimlerine partimiz Aksaray tarihinde ilk kez 2 bayan adayımız ile giriyor. Av. Nilgün TOSUN ve AV. Ayşe Deniz Ay Hanımefendilerin listemizde yer alması bizleri son derece mutlu etti. Bu durum bizlerin çalışmalarına ayrı bir enerji ve motivasyon sağladı. Bizler de bu heyecan ve şevk ile ev ev kapı kapı dolaşarak adaylarımız için destek istiyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Şehrimizde bulunan bayan seçmenlerden de yoğun ilgi ve destek görüyoruz. Onlarda Turan Bey’in çalışmalarından son derece memnun olduklarını bunun yanında da iki bayanın aday olarak gösterilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ediyorlar. Aksaray’ımızdaki bayan seçmenlerinde 1 Kasım seçimlerinde büyük bir desteğini alacağımıza inanıyoruz. Bu inancı bizleri evlerinde iş yerlerinde büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılayıp destekleriyle uğurlayan hemşerilerimize borçluyuz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021