SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP İl Başkanı Erel’in Ramazan Mesajı

MHP İl Başkanı Erel’in Ramazan Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.06.2015 - 14:05

MHP İl Başkanı Erel’in Ramazan Mesajı

Aksaray MHP İL Başkanı Av. Ayhan EREL Ramazan Ayı’nın, dargınlıkların unutulduğu, küskünlerin sona erdiği, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mübarek bir ay olduğunu belirterek, “Bu vesileyle dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve dayanışmamızı daha da arttırmalıyız” dedi.

Başkan EREL, Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerifin bütün İslam alemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyen EREL, “Huzur, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan Ayı’na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği ve birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği mübarek bir aydır. Bu vesileyle dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve dayanışmamızı daha da arttırmalıyız. İçerisinde bin aydan daha hayırlı kadir Gecesini barındıran Ramazan Ayı’nın, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerif’ini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021