SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’ı tanıttı

MHP Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’ı tanıttı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.12.2018 - 9:34

MHP Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’ı tanıttı

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne doğru MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, Aksaray’da yayın yapan yazılı ve görsel basın mensuplarıyla aday tanıtım toplantısında bir araya geldi.

“Benim İşim Şehircilik ve Belediye”

Özel bir tesiste düzenlenen basın toplantısında İlimizin yazılı ve görsel basın temsilcileriyle buluşan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan “Belediyecilik benim işim” dedi. 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro bölümünden mezun olduktan sonra şehircilik ve planlama üzerine yüksek lisans yaptığını ve İstanbul Belediyesinde şehir planlamada çalıştığını belirten Alkan “18 yıldır Aksaray’da Yüksek Harita Mühendisi olarak çalışmaktayım. 2014 Mart Yerel Seçimleri’nden bu yana MHP’den belediye meclis üyesi olarak belediyenin içindeyim. Belediyecilik benim işim, çünkü ben belediyeyi ve işleyişini tanıyorum” dedi. Alkan “Benim işim belediyecilik, imar planı. Şehrimizin en büyük problemi imar problemi. İlimizde halen stajerlerin çizdiği imar projeleriyle iş yapmaya çalışıyoruz. Bu şehrin kayıp 15 senesi var. Bu şehir şu anki durumunu hak etmiyor” diye konuştu.

“Hepimiz Bu Şehirde Yaşıyoruz Ve Aynı Sorunlarla Mücadele Etmeye Çalışıyoruz”

“Bu şehirde yaşamayanlar bu şehre proje üretemezler” diyen MHP Belediye Başkan Adayı Alkan, “Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve sıkıntılarımız aynı. Sizler de ben de otopark sıkıntısını yaşıyoruz. Hepimiz aynı dertten sıkça trafik cezaları ödemek zorunda kalıyoruz. Şehirdeki trafik ve otopark sıkıntısı şehri neredeyse yaşanmaz hale getirdi. Allah nasip ederse şehrimizin önünü açacak çok güzel projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

Alkan günümüzde şehirlerin birbiriyle yarıştığına dikkat çekerek “Artık şehirler birbiriyle yarışıyor. Biz Kayseri’den, Konya’dan ya da başka illerden model alacağımıza Aksaray projesi modelini hayata geçirmeliyiz. İlk önceliğim şeffaf ve hesap verilebilen bir belediyecilik anlayışıyla çalışmak. Kısmet olur da seçilirsem tüm birimlerimiz, tüm daire müdürlerimizin şeffaflık ilkelerine uymasını isteyeceğim. İkinci önceliğim istişare olacak. Ben ekip ruhuna ve istişareye çok önem veren bir kardeşinizim. Yapacağımız her işte şehrimizin önde gelenleri, akil insanları ve işten anlayanlarla istişare edeceğim. Ekip ruhunu, istişareyle birleştirince ortaya çok güzel bir yönetim şekli çıkacaktır” dedi.

“Bu Şehir Tecrübesiz Ellere Bırakılmaz”

“Çözüm üreten, merkez odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hep birlikte yöneteceğiz” diyen Alkan, “Aksaray tesadüflere bırakılamaz. Maceralara sürüklenemez. Maceralara bu zamana kadar yeterince sürüklendi” ifadelerini kullandı. Alkan “Bu güzel il tecrübesiz ellere bırakılamaz. Belediyecilik tecrübe işidir. Tecrübesiz ellere bırakılamaz. Sevdası ve hayali olmayan insanların ellerine bu şehir bırakılamaz” şeklinde konuştu.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı’na MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Milletvekili Ramazan Kaşlı, Merkez ilçe Başkanı İrfan Çıtak, Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Muhsin Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan, Kamu-Sen Aksaray İl Başkanı Taner Kara ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021