SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı yendien seçildi

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı yendien seçildi

A - +

Aksaray Haberleri - 21.05.2017 - 16:20

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı yendien seçildi

Aksaray Tiyatro Salonu’nda düzenlenen kongreye tek liste ile giren Kaşlı, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray 12. Olağan İl Kongresi MHP MYK Üyesi Fatih BUDAK ve MHP Kırşehir Îl Başkanı Arif KILIÇ’ında katılımlarıyla Aksaray Belediye Tiyatro ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Kaşlı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, partililerin gösterdiği teveccühe teşekkür etti.
Parti olarak yapacakları çok iş olduğunu vurgulayan Kaşlı, şunları kaydetti:Bugün Ülkücü Hareketin toy günü, ülkemizin her bölgesinde 41 ilinde şu anda şahlanış kongreleri yapılıyor. Ülkücü Hareketi iktidara taşıyacak iddialı kadrolar kuruluyor. 41 salonda asiliyle yedeğiyle, disipliniyle, ocağımız, bucağımız, köyümüz, kasabamız, ilçelerimiz, temsilcilerimiz ve delegelerimiz salonlarda samimi bir havada illerine il başkanlarını seçmek, uç beylerini belirlemek için bir aradalar, buradalar. Bu salonun bize dar olduğunu biliyorumda, şu anda görüyorumda, ancak Genel Merkezimizin aldığı ani kararla Aksaray Belediye Başkanından ricamızla bu salonu tahsis edebildik. Çünkü ertesi gün seçim kuruluna salon bildirme mecburiyetinden kaynaklıdır.

Varlıklarıyla bu salonu şereflendiren değerli dava arkadaşlarım 48 yılı çilelerle, zorluklarla dolu olan Ülkücü Milliyetçi Hareketin üç hilalini Aksaray’da dalgalandırmak, Teşkilatımızı açık tutmakda her dönemlerde bize kısmet oldu. Maddi ve manevi yıprandığımız dönemlerde oldu, yorulduğumuz, zorlandığımız, zorumuza giden şeylerde oldu. Olgunluğumuzla aştık, bazen kulak tıkadık, bazen duymadık ancak hiçbir zaman yılmadık, hareketi temsil noktasında dik durduk.

Bir mahkeme, bir darbe, bir referandum üçünü birden yaşarken yanımızda olan, yol arkadaşlığı yapan, dava adamlığı şuuruyla hareket eden her kardeşime arkadaşıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sonucundan başlayarak birkaç cümle açıklama gereği referandumda partimizin oy oranı evet-hayır oranı sorguladığımızda ben kendi ilimden Aksaray’dan yüzde ve rakamlarla gerçeği ortaya koymak istiyorum. AKP ve MHP Aksaray’da son iki yerel seçimde % 90 oy oranı son 1 Kasım Milletvekilliği seçimlerinde % 89,5 rakam olarak da yaklaşık 190.000 bin. 16 Nisan referandumda çıkan % 75,5 ve 163.000 bin oy yani % 14 bir kayıp 27.000. Bu kayıbın en az % 10’nun AKP’den olduğunu, Fetö davası, 15 yıllık iktidar yıpranmışlığı ve çeşitli sebeplerden olduğunu AK Partiyi Aksaray’da yönetenler kabul ederken, bizim arkadaşlar sosyal medyada az oranda teşkilattan ayrı hareket eden arkadaşlar kendileriyle birlikte bütün ülkücüler hayır verdi gibi yanlış algılamamıza neden olduğu. Referandum öncesi bulunduğum birçok ortamda paylaştığım için burada söylemekte hiçbir mahsur görmüyorum. Son seçimlerde aldığımız % 12 oyun % 10’u teşkilatın Genel Merkezin üç hilalin olduğu yerde olur, ancak % 1-2 gibi biraz hamuru mayası sert dik ülküdaşlarımızın kendi doğrularına göre hareket etmiştir. Bu arkadaşlarımız seçim sandığını perdesinin arkasında üç hilali görünce eli başka yere gitmeyecektir. Bu sebepden dolayı bu kardeşlerimiz ülkücü hukukumuzu hep koruduk. Merkez İlçe Başkanımında olgunluğuyla bu zor süreçte kimseyi kırmadık, polimiğe girmemeye özen gösterdik. Mahkeme sürecinde Genel Merkezimizin talimatlarını uyguladık. Çatlak seslere kulağımızı tıkadık, kucaklayıcı olmaya çalıştık. Bunun neticesinde 6 ilçemiz ve Merkez İlçemizde kongreleri tek adaylı olarak gerçekleştirdik. Bu salonda Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi ERSOY Beyin Divan Başkanlığı kongreden çok MHP’nin tarihi gerçeğini anlatan değerli bir konferans dinledik. Avukat Mehmet PARSAK Beyi dinledik, Av. Oğuz TURHAN Beyi, Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar DEMİREL Hanımefendiyi dinledik.

Değerli MYK Üyem Ankara Eski Ocak Başkanım Fatih BUDAK Beyi birazdan dinleyeceksiniz. MHP’nin kadrosu adamı yok diyenlere işte adam gibi adamlar. Bu hareketi iktidara getirmeye 15 Temmuz akşamını anlatmamız yeter. O günü hatırlatmamız, Genel Başkanımız bunun reklamı olmaz ülkücü duruşumuzu sergiledik desede Genel Merkezimizin üzerinden savaş sesi uğultularıyla uçan uçaklara parmak sallayarak size karşıyım, demokrasinin yanındayım demek kocaman bir yürek ve ülkücü cesarettir. Ülkemizi yönetenler bu açıklama sonrası ortaya çıkmışlardır. Bunun için AKP Partiye gönül vermiş herkesten oy isteme hakkımız, ülkemizi yönetenlerde, Aksaray’ımızı yönetenlerde, siyasi partilerimizin yöneticilerinden bile, her evden en az bir oy isteme hakkımız, canımız sağ ise Ömer Halis DEMİR’e ve Devlet Beye teşekkür edip Cenabı Hak’ka şükretmek. Son olarak siyaseten kimin kimin çizgisine geldiğini, kimin kızıl elmacı, kimin paradigmacı olduğunu konuşarak konuşmacıların zamanlarını almak istemiyorum.

MHP’nin neye Hayır, neye Evet dediğini milletimiz yaşayarak görüyor, Başbakan güven konusunda Devlet Beyi millete teminat gösteriyor. Bir dönem Başbuğumuzun muhaliflerinin kurduğu kardeşlerimizin partisi BBP Genel Başkanı Devlet Beyin olduğu yerde yanlış olmaz diyor. Üç Yerel iki Genel seçimi bizzat aday olarak, aday çıkarak, yönetimler ekipler oluşturarak sahada saçlarımı ağartmış bir kardeşiniz olarak Hareketin son 20 yılının hafızasıyım derken bencillik etmiyorum. Geçmişte kırdığım, üzdüğüm kardeşlerimle kişisel problemim olmadığını, onların vicdanları da biliyor. Hepsine var hakkımı helal ediyor, yeni oluşan il ve ilçe 100 kişilik yönetimimizle ilk seçimde Aksaray Belediyesine de 4 Milletvekiline de talibiz. Gece gündüz çalışacağımıza teşkilatım adına söz veriyor, saygılar sunuyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021