SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP A.Adayı M.Tuğrul KARACAER Çalışmasıyla İktidarı Ürkütüyor

MHP A.Adayı M.Tuğrul KARACAER Çalışmasıyla İktidarı Ürkütüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 27.03.2015 - 9:20

MHP A.Adayı M.Tuğrul KARACAER Çalışmasıyla İktidarı Ürkütüyor

MHP Milletvekili A.Adayı M.Tuğrul KARACAER ilçe ve kasaba ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.Ağaçören,Sarıyahşi,Eskil ve Eşmekaya da teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluşan Karacaer; ülkenin içinde bulunduğu genel durum hakkında seçmenlere bilgiler verirken gittiği bölgeye ait sorunları da vatandaşla birlikte değerlendirdi.

M.Tuğrul KARACAER; 12 yıldır AKP ye oy veren vatandaşlarımıza daha kaç yıl bu desteğe devam edeceksiniz, ülkenin durumu ortada, ilimizin ve ilçelerimizin geri kalmışlığı ortada, tarımsal girdilerdeki fahiş fiyat ortada, sulu tarım geliştirilemiyor, ekemiyorsunuz, ektiğinizi biçemiyorsunuz, biçtiğinizi satamıyorsunuz, MHP döneminde çıkarılan doğrudan gelir desteği dışında ciddi bir destekleme alamıyorsunuz, ilçelerimizde ki hastaneler sağlık ocağına çevrilmiş durumda, köylerimiz kasabalarımız ilçelerimiz hizmete susamış ilgisizlik çaresizlik had safhada.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları olarak hizmete hazırız. Eğer bizde 12 yıldır bu topraklarda vekillik yapanlar gibi yapacaksak bu işi, Allah bize nasip etmesin! Biz hizmete talibiz. İlimizin, ilçelerimizin, kasabalarımızın, köylerimizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözebilecek ve hizmet getirebilecek güçteyiz. O nedenle Dr.Devlet BAHÇELİ’nin dediği gibi ‘Bizimle Yürüyün’ diyorum. Gelenekten geleceğe bizimle yürüme vakti geldi diyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021