SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mezuniyetler Yeni Bir Başlangıçtır

Mezuniyetler Yeni Bir Başlangıçtır

A - +

Aksaray Haberleri - 12.06.2015 - 13:13

Mezuniyetler Yeni Bir Başlangıçtır

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda eğitim-öğretim gören 153 öğrenci mezun oldu. ASÜ Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde, hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

Bugüne kadar hizmet alan konumda olan öğrencilerin, mezuniyetle birlikte yaşadıkları topluma hizmet üreten bir konuma geldiklerini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol, “Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Okul yıllarının gelecekte tebessüm ettiren hatıralar olarak zihinlerde kalacağından söz eden Rektör Yardımcısı Varol, “Allah sıhhat ve afiyet içerisinde nice güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Buradaki eğitim süreniz içerisinde belki neşeli, belki de zor zamanlar geçirdiniz ancak, bugün mezun olma noktasına geldiniz. Geriye dönüp baktığınızda tüm yaşananlar güzel bir hatıra olarak zihninizde kalacaktır. Öncelikle ailelerinize ve eğitim süreniz boyunca sizlerin yanında olan akademisyenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Diğler ise günü, akademik yıl boyunca verdikleri emeklerin karşılığını aldıkları bir bayram günü olarak nitelendirdi. Öğrencilere seslenen Diğler, “Bugün ASÜ’deki eğitiminizin son gününe geldiniz. Burada geçen yıllarınız geleceğe hazırlanma zamanınızdır. Hepinize gelecek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Yapılan açılış konuşmalarının ardından Öğretim Görevlisi Ümmügül Baş kürsüye gelerek, “Hayat ve Onu Nasıl Yaşayacağız” konulu son dersi anlattı.

Daha sonra okulda ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Okul Birincisi Nükhet Güdükboy’un mezun öğrenciler adına teşekkür konuşması yapması ve “Başarı Kütüğü”ne plaket çakmasının ardından akademisyenler, öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Öğrenciler mezuniyeti kep atarak kutladı. Törene öğrencilerin aileleri de yoğun ilgi gösterdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021