SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mevlüt Yol Aday olmak için istifa etti

Mevlüt Yol Aday olmak için istifa etti

A - +

Aksaray Haberleri - 10.02.2015 - 14:50

Mevlüt Yol Aday olmak için istifa etti

Mevlüt Yol 25. dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Yol, “Yeni Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve parti teşkilatımızın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırım” dedi.

7 Haziran genel seçimleri nedeniyle istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Mevlüt Yol da aday olmak amacıyla Adana’daki görevinden istifa etti.

Yol, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, bugüne kadar kendisine destek olan Aksaray halkına teşekkür ederek, “Yeni Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve parti teşkilatımızın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırım” dedi.

Daha önce de parlamento çatısı altında bulunduğunu hatırlatan Yol, “Bundan sonrasında yoluma siyasette devam etmek istiyorum. Yeni Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve parti teşkilatımızın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırım” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021